Judecătorii le-au dat lovitura lui Dincă și Risipițeanu! Ce a decis Tribunalul Olt

07 feb. 2020
Judecătorii le-au dat lovitura lui Dincă și Risipițeanu! Ce a decis Tribunalul Olt

Judecătorii le-au dat lovitura de grație lui Dincă și Risipițeanu. Cei doi au fost aduși, astăzi, în fața judecătorilor de la Tribunalul Olt.

Autoritățile au decis ca cei doi să rămână în ares preventiv. Măsura dispusă de instanţă poate fi contestată în 48 de ore de la comunicare.

Gheorghe Dincă a fost trimis în judecată pentru infracţiunile de trafic de persoane, trafic de minori, viol – două fapte, omor calificat – două fapte, profanare de cadavre – două fapte, iar Ştefan Risipiţeanu pentru infracţiunea de viol.

Cererea în cauză urmează să fie analizată la Curtea de Apel Craiova pe 18 februarie.

Lovitură pentru criminal

Procurorii DIICOT îi cer lui Dincă 745.629,55 lei pentru plata cheltuielilor judiciare.

”Conform prevederilor art. 274, alin. 1 și 2 din C. proc. pen. solicităm obligarea inculpaților la plata cheltuielilor judiciare avansate de stat, în cuantum total de 745.629,55 lei”, afirmă procurorii DIICOT în rechizitoriul privind cazul Caracal

De asemenea, Ștefan Risipițeanu trebuie să plătească suma de 1.500 lei.

”Prin rechizitoriul din data de 10.01.2020, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală au dispus trimiterea în judecată a inculpaților D.G. și R.Ș., pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de persoane, trafic de minori, omor calificat, viol și profanare de cadavre”, a anunțat DIICOT, referindu-se la Gheorghe Dincă și la Ștefan Risipițeanu, acuzat că a violat-o pe Luiza Melencu.