Ilinca Vandici pleacă de la Kanal D? Emisiunea de la postul rival pe care ar urma să o preia

ilinca vandici

Ilinca Vandici este una dintre vedetele de top al postului turc de televiziune Kanal D, dar de o bună perioadă de timp este nevoită să stea acasă din cauza pandemiei. Pentru că filmările “Bravo, ai stil! Celebrities” sunt momentan suspendate, vedeta petrece mult timp pe rețelele de socializare în discuții cu fanii.

Printre altele, ea a fost întrebată dacă i-ar plăcea să participe la celebrul reality-show “Asia Express”, difuzat de Antena 1. Aceasta a mărturisit că i-ar plăcea să participe la emisiunea de pe postul rival de televiziune. “Pare că e o experiență minunată. Cred că mi-aș dori să merg în Asia Express”, a scris Ilinca Vandici pe Instagram.

De aici doar un pas până la o serie de speculații în mediul online, cum că aceasta ar urma să plece la Antena 1 sau că managementul nu a fost mulțumit de reacția ei. Vedeta este, însă foarte fericită la Kanal D și își iubește mult emisiunea, pe care o prezintă de atâta timp, așa că nici vorba de vreo plecare, așa cum s-a speculat pe rețelele de socializare.

“Toată echipa “Bravo, ai stil!Celebrities” rămâne acasă până când timpul îşi va relua cursul obişnuit. Ne revedem în curând, la Kanal D!”, transmitea Ilinca Vandici fanilor emisiunii, în urmă cu ceva timp, când s-au oprit filmările. Rămâne de văzut când se vor relua filmările.

Revista Presei