Kanal D, mega surpriză! Lista finală cu concurenții Survivor România! Super vedetele care vor intra în echipa Faimoșilor

23 dec. 2020
Kanal D, mega surpriză! Lista finală cu concurenții Survivor România! Super vedetele care vor intra în echipa Faimoșilor
Costi Ioniță, concurent la Survivor România în echipa Faimoșilor

Kanal D pregătește o super ediția Survivor România, care probabil va debuta în forță în luna ianuarie. Producătorii au muncit mult și au purtat negocieri dure pentru a reuși să aducă în joc vedete care să asigure un show garantat. După ce a făcut senzație la Masked Singer România, la Pro Tv, Costi Ioniță a acceptat acum și provocarea Survivor România.

„Îmi place să descopăr la mine însumi diverse calități și defecte pe care le am în situații limită. Îmi plac provocările foarte mult și, dacă nu am făcut armata, m-am gândit că e momentul! „Survivor România” va fi un prilej pentru a mă descoperi în situații neobișnuite, în condiții de trai dificile, cu mâncare foarte puțină sau inexistentă, pentru care trebuie să lupt”, a spus Costi Ioniță.

Doi mari sportivi în echipa Faimoșilor de la Survivor România

Cătălin Moroșanu sau Moartea din Carpați cum este poreclit renumitul luptător intră și el în competiție ca mare favorit, mai ales că are multă experiență cu reality show-uri de acest tip. Un alt sportiv, multiplu medaliat în competiții internaționale, Cosmin Stanciu, va completa și el echipa Faimoșilor.

Culiță și Iancu Sterp ar putea participa împreună la Survivor România

Surse media au dezvăluit pentru Voxbiz.ro că încă trei cântăreți de manele ar putea intra în competiție, de altfel vedete extrem de apreciate de publicul Kanal D, Culiță Sterp, Jador și din nou Iancu Sterp, care a pierdut in extremis prima ediția a Survivor România. Încă nu se știe, însă exact dacă au bătut deja palma cu postul turc de televiziune, dar sursele noastre spun că aceștia ar fi în cărți.

Trei cântărețe intră în lupta la Survivor România

Alte trei artiste celebre au fost anunțate deja oficial. Așa cum v-am anunțat deja în premieră, în urmă cu câteva zile, este vorba despre Alexandra Stan, dar și despre Roxana Nemeș și Amna. Aceasta din urmă este o răsfățată a Youtube-ului, ea strângând milioane de vizualizări cu piesele ei. Este posibil ca în show să apară și Ana Lesko, cea care era la un pas să ajungă în finala de la Ferma.

„Situațiile limită mă vor provoca și e o ocazie specială să stau fără telefon. Va fi ca un experiment social și vreau să văd dacă sunt în stare să mă descurc fără nicio resursă”, a spus Alexandra Stan, care a fost și ea concurentă la Masked Singer România.

În zilele următoare, cei de la Kanal D, vor prezenta întreaga echipă a Faimoșilor, din care nu vor lipsi nici sportivele cu notorietate. Și la Războinici se anunță nume surpriză, iar ediția aceasta ar trebuie să bată toate audiențele, prin distribuția pe care au strâns-o.