Knock out! Pepe, lovitură fatală pentru Raluca Pastramă! Jador și Alex Velea, implicați

21 nov. 2020
Knock out! Pepe, lovitură fatală pentru Raluca Pastramă! Jador și Alex Velea, implicați
Pepe și Raluca Pastramă, când erau fericiți împreună

În urmă cu două săptămâni, Pepe oferea știrea zilei: după opt ani de căsnicie, soția lui, Raluca Pastramă a decis să pună punct final relației. Divorțul s-a dorit a fi unul liniștit, la notar, pentru a proteja copiii de un potențial scandal. Cu toate acestea, dezvălurile media nu au lipsit din peisaj.

Dacă unii au dat vina pe Pepe, artistul fiind acuzat că nu i-a acordat suficientă atenție soției și că i-ar fi fost infidel, alții au arătat cu degetul spre Raluca Pastramă, care ar avea alte planuri de viață și care ar dori să se lanseze în showbiz. După anunțul despărțirii, aceasta s-a afișat foarte zâmbitoare la un eveniment în familie, semn că se simte foarte bine după decizia luată.

În schimb Pepe a fost surprins abătut și fanii erau îngrijorați că ar putea să traverseze un nou episod depresiv, ca acela de după despărțirea de Oana Zăvoranu. Doar că lucrurile nu stau deloc așa, iar artisul a dorit să arate că și el este foarte bine și pregătit să înceapă o nouă viață fără Raluca.

Pepe i-a dat lovitura de grație Ralucăi Pastramă

În urmă cu mai puțin de 24 de ore, el a lansat piesa „Lolita„, în colaborare cu Jador și Jo Klass. Melodia a fost postată de Golden Boy Society, proiectul lui Alex Velea, semn că el s-a ocupat de tot. Melodia are deja mare succes pe Youtube, ajungând direct în trending pe locul 5 și probabil va urca pe locul 1, în cel mai scurt timp.

„Lolita” a strâns deja peste 400.000 de vizualizări, iar estimările arată că în câteva săptămâni se vor strânge câteva milioane de accesări. După o perioadă, în care nu a mai ajuns pe locul 1, Jador are și el șansa să-l detroneze pe Dani Mocanu, care pare că i-a cam luat fața în ultima vreme.

Jador a fost lider pe Youtube-ul românesc, ultima dată cu o colaborare cu Carmen de la Sălciua, piesa fiind într-adevăr de mare succes și în străinătate. În Austria a ajuns chiar până pe locul 3 în trending.

Vezi și E obligatoriu. Toți românii vor trebui să plătească câte 200 de lei pe familie. Care este motivul