O mașină a intrat în Jador! Cine a provovcat accidentul și care este acum starea de sănătate a celebrului manelist. Informații de ultimă oră

16 nov. 2020
O mașină a intrat în Jador! Cine a provovcat accidentul și care este acum starea de sănătate a celebrului manelist. Informații de ultimă oră
Jador susține că suferă după fosta lui iubită Georgiana

Jador o ține din ghinion în ghinion în ultima perioadă. Celebrul manelist, în vârstă de 25 de ani se plângea zilele trecute că din cauza stresului îi cade foarte mult păr și se teme să nu chelească. Din acest motiv ia deja tratament. Acum artistul s-a mai ales cu încă o problemă pe cap.

În urmă cu doar câteva ore, Jador a fost victima unui accident rutier. Bentley-ul pe care și l-a achiziționat în urmă cu doar câteva luni a fost din nou avariat. Abia fusese ridicat de la service în urmă cu două săptămâni de la ultima tamponare.

Surse prezente la fața locului au dezvăluit că nu manelistul ar fi provocat accidentul. Jador a postat despre acest eveniment neplăcut și pe facebook. Starea lui de sănătate este bună, mașina nu a fost foarte avariată, în schimb celălalt partener din trafic s-a ales cu autovehiculul făcut praf.

Cine a provocat accidentul lui Jador

„El era primul la semafor, a oprit la culoarea rosie, iar masina din spate nu a franat din timp, de acolo si coliziunea”, au întărit surse de la fața locului și pentru CanCan.

La scurt timp după impact, Jador le-a povestit fanilor prin ce a trecut și a postat și un filmuleț de la fața locului.

„Ia uitați ce noroc am eu. Iar a intrat cineva în mine. Ia uitați ce noroc am, abia am luat-o (n.r. – mașina) de două săptămâni”, a povestit Jador pe Instastory.

Imaginile arată că Bentley-ul artistului nu a pățit nimic grav, i-a căzut doar numărul și că cealaltă mășină aveau capota și bara din față puternic avariate. De când și-a cumpărat bolidul de lux, Jodor a tot avut probleme cu el. A mai fost tamponat o dată și apoi vanalizat.