Laura Cosoi, cea mai puternică lovitură pentru Smiley! Gina Pistol, umilită și ea

21 iul. 2021
Laura Cosoi, cea mai puternică lovitură pentru Smiley! Gina Pistol, umilită și ea
Laura Cosoi

La 39 de ani, Laura Cosoi se declară o femeie împlinită. Aceasta este căsătorită de mai mulți ani cu omul de afaceri, Cosmin Curticăpean și împreună au două fetițe minunate. Vedeta și-a dorit mereu o familie, iar fostul ei iubit, Smiley nu i-a oferit acest lucru și din acest motiv s-a ajuns la despărțire.

Totuși cei doi au format un cuplu foarte sudat timp de șapte ani și toată lumea credea că vor ajunge la altar. Nimic nu prevedea separarea, dar conflictele dintre ei erau la ordinea zilei de ceva timp. Motivul era unul cât se poate de normal. Laura Cosoi avea peste 30 de ani deja și își dorea foarte mult copii.

Smiley a dezmăgit-o enorm pe Laura Cosoi cu mesajul public pentru Gina Pistol

Smiley voia să rămână burlac mult timp. Astfel că într-o zi iubita lui i-a spus că este momentul să o ia pe drumuri separate. Bunica vedetei a povestit că la acel moment, artistul a fost devastat și a încercat să se împace cu Laura, promițându-i orice. Doar că aceasta nu l-a mai crezut și a acceptat să formeze un cuplu cu Cosmin Curticăpean, un vechi prieten al ei, cu care s-a și căsătorit în scurt timp.

Smiley a iubit-o enorm, dar după nașterea fetiței sale, Josephine, acesta a scos o piesă în care a transmis un mesaj, care a dezamăgit-o enorm pe Laura Cosoi: „Mi-ai arătat că până acum eu n-am iubit pe nimeni,/ Pe nimeni până la tine”, sunt două din versurile refrenului piesei ‘Până la tine’ care a ajuns până pe locul 5 în trending Youtube.

Laura Cosoi nu a rămas datoare

Gina Pistol a spus că este foarte emoționată după aceste declarații și a apărut pe rețelele de socializare cu ochii în lacrimi, spunând cât este de fericită și împlinită.

La acel moment, Laura Cosoi a postat și ea pe facebook un mesaj cu direcție către iubita lui Smiley: “O femeie, dacă-şi dă osteneala, poate păstra un bărbat, cu o condiţie: să-l iubească. Numai dragostea poate inventa mijloace de convingere. Dragostea sau şantajul”.

Iar acum a vrut să-i dea o replică usturătoare și lui Smiley și a publicat pe pagina ei de facebook numeroase fotografii cu soțul ei, în care a vrut să arate că el a fost singura mare iubire a ei: „La multi ani, iubirea vietii mele! Esti Tot”, a fost unul din mesajele vedetei de pe facebook.