Lidia Buble a spus adevărul. Ce relație mai există între ea și Răzvan Simion. Este anunțul anului

lidia buble razvan simion

Lidia Buble a rupt tăcerea! Frumoasa blondă a vorbit, după o perioadă foarte îndelungată, despre relația sa cu Răzvan Simion, vedeta de la Neatza, dar și despre bebelușul care s-ar putea să vină.

Deși mulți i-au dat despărțiți, cei doi porumbei sunt de nedespărțit, mai ales acum pentru că s-au izolat împreună.

E anunțul anului

Lidia spune că ea și Răzvan sunt mai bine ca niciodată și nu se ceartă în izolare. Mai mult, vedeta a dat de înțeles că vrea un bublișor.

„Oh, Doamne ajută. Eu zic că da. La cum stă treaba acum, numai în casă, numai în casă… Înainte mă plângeam că nu avem timp să ne vedem. Spuneam că ne vedem mai mult seara, că el e matinal și eu pasăre de noapte, călătoream mult prin țară.

Acum pentru că toată ziua suntem lipiți, nu ar fi exclus să ieșim și cu bublișorul mic. Nu mă vezi ce zâmbet am pe buze.”, a declarat blonda în emisiunea „Vorbește lumea”, de la Pro TV.

Nu se plictisesc deloc

Porumbeii găsesc mereu o activitate și nu se plictisesc niciodată.

„Culmea, eu și Răzvan nu ne certăm. Cumva îmi era teamă de treaba asta și spuneam ‘auzi ce ne facem acum că toată ziua ești pe capul meu și invers.

Și văd că ne înțelegem foarte bine. Gătim împreună, ne uităm la seriale, avem ce să facem, chiar nu ne plictisim. Trebuie să recunosc că eu sunt cea care e mai optimistă, pozitivă de fiecare dată”, a spus Lidia.

Revista Presei