Umilință totală pentru Lidia Buble! Vedeta e de nerecunoscut: „Te rog nu mai speria copiii!”

Lidia Buble a încasat o umilință totală. Nimeni nu s-ar fi așteptat la așa ceva. Vedeta este de nerecunoscut. Trăiește un adevărat coșmar după ultima postare de pe o rețea de socializare.

Umilința supremă pentru Lidia Buble

Lidia Buble stă numai în casă după izbucnirea pandemiei de coronavirus. Concerte nu mai are, dar încearcă să țină legătura cu fanii prin intermediul rețelelor de socializare.

Ultima postare a devenit însă un coșmar pentru vedetă. Aceasta i-a șocat pe fani, în plin proces de… înfrumusețare. S-a fotografiat cu o mască de frumusețe pe față, dar îmbrăcată provocator și stând pe pat. Internauții au reacționat imediat. ”Te rog, nu mai speria copiii”, este doar unul dintre mesajele primite de artistă pe pagina de socializare.

Lidia Buble a avut mereu grijă de corpul ei, fiind mai mereu prezentă la sala de sport. Acum este forțată să renunțe și la această activitate

„Am început să fac mult mai mult sport decât făceam înainte şi m-am conturat foarte bine. De slăbit, foarte puţin în kilograme. Mai mult în centimetri, dar nu foarte mult. Am pus masă musculară. Am făcut foarte mulţi ani de sport.

Am terminat liceul sportiv. Îmi place foarte mult sportul… La un moment dat am luat o pauză pentru că aveam foarte multă treabă, mergeam prin ţară… Dar m-am reapucat. Dacă nu ajung zilnic, cel puţin de cinci ori pe săptămână tot ajung”, a declarat Lidia Buble la Antena Stars în urmă cu ceva timp.

Lidia Buble trăiește de ceva timp o frumoasă relație de dragoste alături de Răzvan Simion. Vedeta tot așteaptă ca prezentatorul Antenei 1 să o ceară de soție.

Revista Presei