Lidia Buble, curtată de un actor celebru de la Hollywood. Toată România îl cunoaște! Ce mesaj i-a trimis artistei

lidia buble

Șoc în lumea muzicală. La doar câteva luni după despărțirea de Răzvan Simion, Lidia Buble este în centrul atenției. Artista are deja un admirator care îi face complimente. Este vorba despre unul dintre cei mai cunoscuți actori internaționali.

Despărțirea de Răzvan Simion a fost exrem de benefică pentru Lidia Buble. Artista a reușit să se dezvolte extrem de mult pe plan profesional, iar în ultima perioadă a scos mai multe hituri.

De această dată, melodiile sale au ajuns și la radiourile din străinătate, iar printre ascultători se numără și actorul Dominic Purcell din Prison Break, care pare că a pus deja ochii pe artista româncă.

Lidia Buble nu pare deloc afectată de despărțirea de Răzvan Simion. Artista s-a concentrat mai mult pe plan profesional, ba chiar s-a și relaxat într-o vacanță la Saint-Tropez.

Dominic Purcell o vrea pe Lidia Buble? 

Veștile nu se opresc aici. Se pare că Dominic Purcell a pus ochii pe Lidia Buble. Celebrul actor a început să o urmărească pe contul de Instagram și chiar i-a lăsat un comentariu la una dintre poze, făcându-i și un compliment:

”Nice pins” (Frumoase picioare), a scris actorul, iar Lidia Buble nu s-a putut abține și a reacționat imediat, mulțumindu-i acestuia.

Dominic Purcell are 50 de ani și este cunoscut îndeosebi pentru rolurile interpretate în John Doe şi Prison Break, difuzate de Fox şi rolul lui Dracula din Blade: Trinity.

Revista Presei