Lidia Buble dă mare veste! Răzvan Simion va fi șocat când va auzi

lidia buble

Lidia Buble a dat mare veste! Răzvan Simion va fi șocat când va auzi ce a declarat frumoasa blondă. După ani de relație, a venit momentul cel mare.

Se pare că Lidia își dorește nespus să devină mamă. Săptămâna trecută, aceasta a vorbit despre relația sa cu vedeta Antenei 1 și despre izolare.

Ce fac in izolare

Lidia a decșarat, în cadrul emisiunii Vorbește lumea de la Pro TV, că relația sa cu Răzvan Simion merge foarte bine. Mai mult,  cei doi ar putea să devină părinți.

„Oh, Doamne ajută. Eu zic că da. La cum stă treaba acum, numai în casă, numai în casă… Înainte mă plângeam că nu avem timp să ne vedem. Spuneam că ne vedem mai mult seara, că el e matinal și eu pasăre de noapte, călătoream mult prin țară. Acum pentru că toată ziua suntem lipiți, nu ar fi exclus să ieșim și cu bublișorul mic. Nu mă vezi ce zâmbet am pe buze”, a declarat Lidia Buble.

Câți copii își dorește

Vedeta a mărturisit că își dorește să aibă mai mulți copii, patru la număr.

Un internaut a întrebat-o, pe Instagram, câți copii își dorește.

„Am primit de foarte multe ori această întrebare…Pentru că provin dintr-o familie numeroasă și știu cât de fain este, am fost crescută în spiritul ăsta…îmi doresc foarte mult patru băieți” a spus Lidia Buble, pe Instagramul său.

Artista își dorește o familie numeroasă pentru că, la rândul ei, are foarte mulți frați și surori.

Revista Presei