Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit? Cum s-a dat de gol vedeta Antenei 1; Mesajul care i-a lăsat cu gura căscată pe fani

Lidia Buble și Răzvan Simion păreau că formează unul dintre cele mai solide cupluri din lumea mondenă autohtonă. Cei doi ar fi avut chiar și planuri de nuntă. Și totuși, la început de 2020 se pare că relație dintre ei nu mai e atât de roz. Vedeya Antenei 1 s-a dat de gol.

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit?

Ultimul mesaj codificat al lui Răzvan Simion ar putea însemna că vedeta de la Neatza cu Răzvan și Dani s-a despărțit de jumătatea lui. Totul s-a întâmplat chiar în cadrul emisiunii.

În timpul unei discuții dintre Răzvan Simion și specialistul în film al emisiunii, Cătălin Anchidin s-a aflat totul. Acesta i-a dedicat moderatorului o dramă romantică din 1938, ”Jezebel”, iar de aici și până la o replică interpretabilă nu a mai fost decât un pas.

”Mi-ai adus Jezebel, un film despre care am vorbit acum trei ani, dar mi l-ai adus acum pentru că mi-ai spus că mi se potrivește. Ceea ce mă deranjează…”, a menționat Răzvan.

Cătălin Anchidin a dorit să știe ce îl deranjează pe Răzvan, iar acesta a fost sincer: „Pentru că relația noastră, dragul meu prieten, începe să fie din ce în ce mai… Mă rog…”.

De la această replică, fanii au luat foc pe rețelele de socializare. S-a speculat că Răzvan s-ar fi despărțit de cântăreață. Totuși, vedeta nu a dorit să intre și în alte amănunte lămuritoare.

Până la acest episod, se vorbea chiar și că cei doi se vor căsători. Lidia Buble a pus însă unele condiții. Ultimele declarații au sunat ca un ultimatum. Cei doi și-au petrecut sărbotorile separat, Lidia alegând familia.

”Nu este că nu vrea să-l cunoască pe tata. Noi avem o regulă în familie: nu avem voie să mergem să ne prezentăm iubitul sau iubita până nu avem de gând să facem pasul cel mare, adică nunta. Cum noi nu avem de gând să facem treaba asta… o să mai dureze puțin.

Îți dai seama că la 11 copii, dacă fiecare ne-am fi dus toți iubiții și toate iubitele, părinții mei se lipesc foarte repede de orice persoană. Și ne-au zis să-i scutim de tot stresul acesta și nebunia asta, să-l aducem pe cel cu care aveți de gând să întemeiați o familie. Până nu are de gând să-mi ceară mâna nu are ce căuta la mine acasă”, a declarat Lidia Buble pentru viva.ro.

Loading...

Revista Presei