Lidia Buble și Răzvan Simion s-au împăcat? Este mișcarea momentului. Prezentatorul s-a dat de gol

de: Ana Toma
09 iun. 2020
Lidia Buble și Răzvan Simion s-au împăcat? Este mișcarea momentului. Prezentatorul s-a dat de gol

Deși Răzvan Simion a anunțat pe pagina personală de facebook despărțirea de Lidia Buble, se pare că moderatorul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani s-a răzgândit. Acesta a făcut o mișcare de ultim moment.

Relația celor doi părea că scârțăie de ceva vreme, iar Răzvan Simion și Lidia Buble nu au mai fost văzuți împreună de foarte mult timp în spațiul public. Astfel, în ultimele luni au apărut speculații cu privire la despărțirea dintre cei doi.

Pentru a clarifica situația, Răzvan Simion a postat un mesaj în care a anunțat despărțirea de Lidia Buble după o relație de cinci ani de zile. Moderatorul Tv a folosit cuvinte alese, care arată prețuirea pe care i-a purtat-o iubitei sale.

”Astazi Lidia nu mai este fericita langa mine. Ii cer iertare pentru ca la un moment dat am devenit insuficient. Si ma iert si pe mine pentru ca nu am mai avut ce sa ofer cand poate ar mai fi fost multe de oferit.

Viața frumoasa, Sufletel!”, sunt câteva dintre rândurile scrise de Răzvan Simion.

Răzvan și Lidia s-au împăcat?

În urmă cu puțin timp, însă, situația a luat o altă întorsătură. Se pare că Răzvan Simion a șters postarea de pe pagina personală de facebook în care a anunțat despărțirea de Lidia Buble.

De asemenea, cei doi au început din nou să se urmărească pe rețelele de socializare, semn că probabil cei doi s-au răzgândit în legătură cu decizia pe care au luat-o.