Loredana Groza șochează: câte operații estetice are? Puțini pot crede așa ceva. Mărturisire neașteptată a vedetei

loredana-groza-probleme-fata-imagini-socante-399132

Loredana Groza arată demențial la 50 de ani și mulți se întreabă câte operații estetice are artista, dar și cum reușește să se întrețină la așa o vârstă. Vedeta a mărturisit care sunt secretele ei și cât de dificil este să arăte impecabil. Ea susține că nu are nicio operație estetică, deși imaginile nu arată același lucru.

Loredana Groza a vorbit deschis într-un interviu pentru Viva despre modul în care reușește să-și întrețină aspectul fizic. Vedeta a mărturisit că nu este deloc ușor, însă oamenii trebuie să vadă întotdeauna o prezență ”fresh”.

”Nu cred că e atât de simplu pe cât pare, cred că o femeie trebuie să aibă grijă în fiecare zi și în fiecare clipă de ea. Mai ales când ești și artistă, cu atât mai mult trebuie să vii în fața fanilor mereu fresh, mereu în formă, nu ai nicio scuză și nimeni nu acceptă o scuză din partea ta.

Eu am încercat, încă din copilărie, să am un stil de viață disciplinat, atât fizic, cât și mental, m-am învățat să îmi cultiv spiritul, să îmi antrenez vocea și, în același timp, și corpul. Pentru că o minte sănătoasă trebuie să fie într-un corp sănătos și sunt convinsă că această disciplină m-a ajutat să fac performanță în viață!

Eu văd muzica și cântatul la fel ca în cazul unui atlet de performanță, care nu poate spune pur și simplu că de mâine nu va mai face performanță, pentru că mereu va fi parte din el și, la fel, a fi cântăreț e o meserie pe viață! Nu vrei să renunți, publicul nu vrea să renunți, oamenii își doresc să fii mereu lângă ei, să fii mereu perfect, la orice oră din zi și din noapte, iar eu nu vreau să îi dezamăgesc!”, a mărturisit Loredana Groza.

Nu are nicio operație estetică 

Legat de intervențiile estetice, vedeta a mărturisit că nu are nimic împotriva acestora, însă nu a apelat niciodată la așa ceva. Aceasta a mai povestit că o dietă echilibrată te poate face să arăți suficient de bine, fără a avea nevoie de un estetician.

”Ritualul meu de îngrijire e simplu și practic, pentru că nu am timp să pierd în saloane sau în cabinetele esteticienilor, cum foarte mulți mă „acuză. Nu am nimic împotriva intervențiilor estetice, dar eu nu am apelat la nicio operație de înfrumusețare de niciun fel, cine mă cunoaște știe că așa e.

E ușor să dai vina pe faptul că nu ai bani sau să spui că cineva s-a operat și de asta arată bine, dar nu, nicio operație și niciun estetician nu te pot ajuta, cu toți banii din lume, să arăți bine dacă nu ai grijă zilnic de tine. Sport, mâncare simplă, meditație… E practica ta zilnică, trebuie să fie constantă, să îți faci timp dimineața și seara de câteva momente pentru tine, care să te ajute să te simți bine în pielea ta.

Nu trebuie să treacă nicio zi fără să ai puțină grijă de tine! Operațiile pot să mai aștepte. Sunt atâtea soluții simple, eficiente și neinvazive, în ziua de azi”, a mai spus artista. 

Revista Presei