Loredana Groza va fi interzisă! Ce a făcut vedeta după ce a plecat de la ProTV: Toată lumea a rămas cu gura căscată

loredana-groza-probleme-fata-imagini-socante-399132

Loredana Groza a fost mereu o artistă nonconformistă. A uimit și contrariat cu aparițiile ei. De această dată însă a șocat pur și simplu. Va fi interzisă pentru aceste imagini. Totul s-a întâmplat după ce a plecat de la ProTV. Lumea a rămas cu gura căscată.

Loredana Groza va fi interzisă

Loredana Groza a avut mereu apariții provocatoare. Fie că a fost vorba de ținutele îndrăznețe sau de alegerile muzicale, blonda a fost mereu surprinzătoare. În noul videoclip al cântăreței, totul a luat însă o turnură periculoasă. Doar adulții se pot bucura de filmulețul în cauză.

Loredana apare în ipostaze foarte sexy, iar platforma Youtube unde se urcă videoclipuri a decis să pună o restricție de vârstă, numai cei peste 18 ani putând să vizioneze noul proiect muzical al vedetei. După ce în ultima perioadă a tot șocat cu apariții care mai de care mai fără inhibiții, expunându-și în special decolteul, Loredana a culminat cu un clip în care joacă rolul de femeie fatală.

Lori apare sărutându-se cu un bărbat misterios sau îmbrățișându-l pe un altul, în timp ce ține un bici în mână. Pozele au fost publicate și pe rețelele de socializare. Toate aceste schimbări vin după ce Loredana Groza a plecat de la PRO TV.

Lori a făcut furori pe rețelele de socializare în ultima perioadă, după ce a publicat imagini din ce în ce mai provocatoare. Vedeta nu ține cont de critici și rar le răspunde cârcotașilor, adoptând aceeași atitudine pe care a avut-o și atunci când i s-a reproșat că are foarte multe operații estetice: liniștea.

Citește și:

Revista Presei