Trădare supremă la Pro Tv! Super vedeta care se pregătește să semneze cu Antena 1! Este lovitura anului

antena 1 pro tv

Antena 1 pregătește câteva surprize majore și vrea ca anul acesta să devanseze Pro Tv în audiențe și încasări. Ca prim pas, pare că producătorii doresc să aducă plus valoare emisiunilor care s-au bucurat de succes și în trecut. Next Star este una dintre acestea.

Show-ul de talente pentru copii este prezentat de Dan Negru și jurizat de diverși artiști români. Anul acesta se dorește cooptarea lui Ștefan Bănică Junior și a Loredanei Groza în proiect. Ambii au fost vedete simbol ale postului, mai ales Loredana care a fost mereu o prezență stabilă în emisiunile Pro.

Doar că se pare că înlocuirea ei din juriul de la Vocea României nu i-a picat bine deloc și este la un pas să bată palma cu Antena 1.

„Loredana negociază pentru juriul Next Star. Și ea, și Ștefan Bănică jr. Amândoi sunt în cărți pentru emisiune. Rămâne de văzut dacă se vor înțelege, la negocieri, și dacă vor bate palma”, scrie Libertatea.

Dacă Ștefan Bănică este deja colaborator Antena 1 de câțiva ani buni, el fiind și jurat în cadrul emisiunii X-Factor, prezența Loredanei Groza în trustul Intact ar fi o noutate absolută. Ultimul show în care a fost implicată a fost la Pro Tv, “Cântă acum cu mine”, dar acesta nu s-a bucurat de audiențe prea mari, așa că a fost scos din grilă

Revista Presei