Lovitură cruntă pentru Delia! A încasat umilința anului de la Kanal D

delia

Vineri 13 a fost cu ghinion pentru Delia, care nu este doar una dintre cele mai populare artiste din România, dar și un simbol al show-ului muzical X-Factor. Aleasă de multe ori de internauți ca fiind cea mai iubită jurată, aceasta are un număr mare de fani ai emisiunii.

Deși X-Factor debutase bine și poziționase Antena1 pe locul 1 în audiențe, în ultima perioadă a pierdut teren mult, iar Kanal D le-a dat o lovitură năucitoare cu un serial turcesc. Nemilosul Istanbul a devansat cu mult vineri seară emisiunea care o are pe Delia ca jurată. Alături de aceasta mai sunt și Ștefan Bănică, Florin Ristei și Loredana Groza, dar ea este considerată simbolul X-Factor.

X-Factor cu Delia, doar pe locul 2

Kanal D a fost lider de audiențe,vineri seară pe intervalul de intersecție cu X-Factor de la Antena 1, care s-a clasat pe locul 2. Liderul a adunat o medie de peste 1,5 milioane de telespectatori pe minut, cu serialul turcesc, în timp ce Antena 1 a înregistrat o audiență medie de 1,26 milioane de privitori.

Pe 3 a fost Pro Tv cu un film vechi cu Nicolas Cage, 1,22 milioane de persoane alegând postul de pe Pache Protopopescu, potrivit paginademedia.ro.

Așadar Kanal D umilește practic Antena1, reușind să devină lider cu un serial, în timp ce postul generalist al trustului Intact pierde poziția fruntașă cu una dintre emisiunile în care a investit foarte mult.

Revista Presei