Lovitură cruntă pentru Sorin Bontea! Decizia neașteptată a producătorilor Chefi la cuțite

26 nov. 2020
Lovitură cruntă pentru Sorin Bontea! Decizia neașteptată a producătorilor Chefi la cuțite
Chef Sorin Bontea la Chefi la Cuțite

„Chefi la cuțite” este în momentul de față, de departe, cel mai de succes show culinar din România. Proiectul a început inițial la Pro Tv, sub denumirea „Masterchef”, dar în urmă cu câțiva ani întreaga echipă de producție s-a mutat la Antena1, cu tot cu cei trei chefi care jurizează concurenții: Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu.

Astăzi „Chefi la cuțite”, ajunsă la ediția cu numărul 8, este cea mai succes emisiune de la Antena1, fiind permanent lider de audiență. Producătorii reușesc de fiecare dată să țină telespectatorii lipiți de ecrane pe parcursului întregului episod difuzat. Ultimul dintre acestea a însemnat și o lovitură cruntă pentru chef Sorin Bontea și o mare surpriză pentru public.

Așa cum este formatul show-ului concurs, concurenții au ajuns la duel, de data aceasta din toate cele trei echipe. Cătălin Scărlătescu a fost obligat să își trimită la marea confruntare toți bucătarii, în timp ce Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au avut norocul să trimită doar câte trei concurenți fiecare.

Cine a fost eliminat de la Chefi la Cuțite

Aceștia au avut de trecut o probă foarte interesantă și grea totodată: au avut de pregătit deserturi pe bază de ciocolată și un ingredient special, de sub cloșuri în 60 de minute. La final au primit note de la cei trei chefi din juriu și unul dintre concurenți a fost eliminat.

Sorin Bontea, care a tot avut concurenți la duel în ultima perioadă a folosit o amuletă specială pentru a-l salva pe Silviu Costan (Foca), dar din păcate tot el a și pierdut un concurent, mai exact pe Roxana Vasile. A fost surprindere mare pentru că nimeni nu se aștepta la așa ceva.