Dana Budeanu le cere câte 200 de lei fanilor săi, dacă vor să o mai vadă. Decizie unică în showbiz

23 mart. 2021
Dana Budeanu le cere câte 200 de lei fanilor săi, dacă vor să o mai vadă. Decizie unică în showbiz
Foto: Facebook

Dana Budeanu a fost prezentă luni seară în studioul Sinteza Zilei pentru a dezbate împreună cu Mihai Gâdea subiectul zilei, cel legat de medicul Flavia Groșan. Apoi spre finalul emisiunii aceasta a făcut un anunț pentru toți fanii săi. Și-a lansat o aplicație numită Verdict App și de acum acolo va fi găsită.

Ceea ce a uitat să precizeze designerul este că pentru a avea acces la acea aplicație existentă în Google Play trebuie plătită o taxă de 200 de lei. Nu există nicio zi de gratuitate, așa că nimeni nu poate ști ce conținut oferă Dana Budeanu acolo. Practic ea solicită bani fără a le oferi celor interesați mai întâi o perioadă de probă.

Recenzii negative la aplicația Danei Budeanu pe motiv că cere bani

Asta i-a enervat pe foarte mulți dintre cei care au fost interesați de aplicație și au lăsat zeci de recenzii negative. Aceștia au criticat-o în principal că cere bani pentru conținut pe un an întreg și că nu permite deloc utilizatorului să vadă mai întâi dacă merită să plătească sau nu. Și într-adevăr, în acest moment pe piață nu prea există aplicații care să nu ofere absolut nimic gratuit, măcar o mostră pentru  ca cel care cumpără să fie elucidat dacă-i place sau nu ce găsește acolo.

Dana Budeanu a anunțat și că va ieși de pe toate rețelele de socializare în perioada următoare și că va putea fi găsită doar pe acea aplicație, ceea ce probabil ar însemna dispariția ei totală din peisajul media. Este greu de crezut că va mai avea impact.

Încet, încet ies de pe rețelele de socializare. Voi ieși definitiv și mă retrag pe o aplicație pe care am lansat-o astăzi, în această seară. Se numește Verdict App și este ca un copil mic, ca un bebeluș al meu. Tot ce există pe această aplicație îmi aparține exclusiv. De mâine, verdictul politic intră exclusiv doar pe aplicație, restul verdictelor vor trece încet, încet doar pe aplicație. Momentan sunt și pe YouTube, dar nu ceea ce găsiți pe aplicație și în formatul respectiv. Toată informația pe care eu o am și pe care voi nu o citiți și nu sunteți atenți, va exista pe aplicație.

Aplicația are nouă rubrici, dintre care una pe care o consider cea mai importantă. Este verdictul oamenilor. Oamenii scriu, mie îmi scriu oricum, dar acum vor scrie într-un loc unde toată lumea îi va putea auzi. Mie îmi este imposibil să fac asta. Primesc foarte multe mesaje în fiecare zi și nu primesc prostii și nu primesc minciuni, dar mă depășește din punct de vedere al capacității și de citire și de orice. Vor avea acest canal pe care să scrie. Se numește Verdict App”, a spus Dana Budeanu.

Ce conține aplicația Danei Budeanu

Designerul a vorbit și despre ce se poate găsi în mare pe acea aplicație: o revistă a prezei cu nouă rubrici, unde va exista și o revistă a presei, comentată de ea. Nu va lipsi nici rubrica dedicată fătălăilor, dar noutatea este că va avea și trei invitați permanenți.

„Am şi rubrică dedicată fătălăilor. Cred că o rubrică foarte urmărită va fi ”Fătălăul zilei”. Avem verdictul politic, bineînţeles, avem verdictul media, avem o rubrică foarte dragă mie. Este singura pe care conţinutul nu îmi aparţine, unde am trei invitaţi permanenţi. Este Paul Hitter pe care îl ador, pur şi simplu, un spirit extraordinar, un artist complet liber şi un om mai mult decât liber, o voce foarte cenzurată pe toate reţelele de socializare. Nu va mai fi nevoie. Se poate desfăşura liber. Avem un scriitor sub pseudonim momentan şi îl avem pe Vlad Mitric-Ciupe care va scrie multă istorie adevărată”, a mai spus Dana Budeanu la Antena 3.