Lovitură pentru Mihai Gâdea! Selly a semnat cu o altă televiziune și va avea propria emisiune! Este surpriza anului

selly gadea

Finalul lunii noiembrie vine cu o surpriză uriașă. În urmă cu câteva zile, vloggerul Selly anunța că va avea propria emisiune pe canalul său de Youtube, Selly Show. În vară, acesta fusese invitat la Antena3, de Mihai Gâdea, unde a primit o ofertă în direct de a semna cu televiziunea pe care acesta o conduce.

Selly a refuzat politicos atunci, spunând că nu este pregătit să facă pasul spre TV și că dorește să continue pe această zonă a online-ului unde el se simte cel mai bine. Dar iată că nu i-a trebuit prea mult timp până să se răzgândească, iar Prima Tv tocmai a anunțat că va găzdui o emisiune realizată de vloggerul Selly (Andrei Șelaru). .

Va debuta la mâine, pe 1 Decembrie, de la ora 20:00. Va fi atât la Prima TV, cât și pe online, anunță și paginademedia.ro.

Cum va fi Selly Show la Prima Tv

Prima ediție va fi simultan pe tv și online, dat începând cu cea de-a doua va fi mai întâi la TV și apoi pe online. Producția va fi sub forma unui „late-night show”, după cum Selly a declarat pentru Paginademedia.ro la finalul săptămânii trecute. Tot atunci, vloggerul spunea că emisiunea nu va urma „mentalitatea de TV”.

Așadar noua emisiune a lui Selly va avea 45 de minute, va conține sketchuri, o parte cu invitat și o parte de monolog. Vloggerul va lua un subiect și îl va trata pe larg, în emisiune. La Prima TV, Selly Show va fi difuzat și pe 4 decembrie. Din 12 decembrie, va fi în fiecare sâmbătă, tot de la ora 20.00.

În decembrie vor fi 6 ediții, iar din ianuarie vor fi două pe săptămână.

Citește și:

Revista Presei