Mama Alexandrei Stan a spus adevărul despre fiica! Detaliul pe care nimeni de la Survivor România nu-l știa despre artistă

04 feb. 2021
Mama Alexandrei Stan a spus adevărul despre fiica! Detaliul pe care nimeni de la Survivor România nu-l știa despre artistă
Alexandra Stan, în Consiliu la Survivor România, alături de Zanni

Numele Alexandrei Stan a fost o mare supriză pentru fanii Survivor România. Artista care a devenit celebră la nivel intenațional, datorit piesei sale Mr. Saxobeat, nu a impresionat însă pe plan sportiv. De altfel, aceasta este una dintre verigile slabe ale echipei Faimoșilor și este nominalizată constant de colegi.

Daniela Stan, mama Alexandrei Stan a dezvăluit, într-o intervenție la Kanal D, că este foarte emoționată ori de câte ori își vede fiica în competiția Survivor România, care s-a dovedit a fi una foarte dură. Aceasta a povestit că fiica sa este obișnuită să mănânce puțin, întrucât este vegetariană, un detaliu, pe care nimeni nu-l știa despre ea.

Ce a dezvăluit mama Alexandrei Stan despre fiica sa

„Cred că îi este greu, dar cred că se va descurca. Ea își exteriorizează foarte mult emoțiile, ca să se elibereze. Am sfătuit-o, am vorbit mult înainte să plece, să nu țină în ea. Este un mod de vindecare. Începe să își spună cuvântul lipsa hranei, deși ea este învățată să mănânce puțin, e vegetariană.

Condițiile și depărtarea, fără comunicarea cu noi, își spun cuvântul. Eu stau numai cu pastile. Nu am probleme cu inima, dar am emoții foarte mari, simt că-mi iese inima din piept. Soțul meu se uită și este foarte încordat, o încurajează. De multe ori îl temperez, îi spun că o să fie bine. Totul este să nu se accidenteze, eu mă rog la Dumnezeu să nu pățească ceva rău, este cea mai mare grijă a mea”, a spus mama Alexandrei Stan la Kanal D.

Roxana Ghiță, cea mai restrictivă, când vine vorba de alimente

Costi Ioniță, care a fost deja eliminat era și el vegetarian și făcea parte tot din echipa Faimoșilor, dar acesta a reușit să facă bine față situației. Roxana Ghiță de la Războinici are și ea multe alimente pe care nu le consumă. Aceasta refuză chiar și peștele și ouăle, pe lângă toate produsele care conțin carne, ceea ce complică mult lucrurile pentru ea.