Surpriză de proporții! O nouă vedetă a semnat cu Kanal D și va concura la Survivor România. Despre cine este vorba

03 feb. 2021
Surpriză de proporții! O nouă vedetă a semnat cu Kanal D și va concura la Survivor România. Despre cine este vorba
Alexandra Stan în timpul competiției Survivor România

Băieții din echipa Faimoșilor s-au tot plâns de performanțele slabe ale fetelor din echipă și au pus pe seala lor înfrângerile de la Survivor România. În concurs au mai rămas cinci reprezentanți ai sexului puternic în echipa roșie și toți aduc puncte importante. Este vorba despre Jador, Culiță Sterp, Zanni, Cătălin Moroșanu și Cosmin Stanciu.

Fetele, din păcate pierd mai mereu în fața Războinicelor și rar reușesc să impresioneze. Simona Hapciuc și Elena Marin sunt Faimoasele care se descurcă ceva mai bine, dar nici ele nu au strălucit. Majda, Alexandra Stan, Roxana Nemeș și Georgiana, venită de la Războinici rar reușesc să adune puncte.

Cine intră în concurs pentru Faimoși?

În acest context, producătorii Kanal D aduc noi concurenți la Survivor România, în ambele echipe. La Faimoși revine Ana Porgras, fosta campioană mondială la gimnastică. Aceasta trebuia să plece în Republica Dominicană încă de la început, dar problemele medicale au împiedicat-o să-și onoreze contractul.

Ana Porgras nu mai seamănă cu gimnasta inocentă de acum 10 ani

Acum este, însă bine și a primit o nouă șansă. Fiind o sportivă de top, toată lumea așteaptă super performanțe de la ea și mai ales băieții speră să mai echilibreze balanța. De la Războinici a plecat Andreea, care era și accidentată, iar aceasta era singura verigă mai slabă a echipei albastre, astfel că acum pentru Faimoase este și mai greu să aducă puncte.

Cine este Ana Porgras

Ana Porgras s-a retras din gimnastică în plină glorie, când avea doar 18 ani. Deși toată lumea o vedea campioană olimpică, aceasta a șocat pe toată lumea cu decizia ei de a nu mai continua cu sportul. În prezent aceasta este manichiuristă, dar nu a uitat niciodată de marea ei iubire, competiția.

„Cred că voi face față acestei provocări. Am foarte multă răbdare cu oamenii în viață de zi cu zi, am capacitatea de a-i asculta, de a-i înțelege. Sunt sensibilă, dar compensez prin forță fizică, sunt tolerantă și văd partea bună a lucrurilor.

Cel mai mult îmi vor lipsi apelurile telefonice cu mama mea, pentru că noi vorbim zilnic.Îmi este frică să nu mă accidentez pe trasee, încerc să analizez care este cea mai bună abordare a lor”, a declarat Ana Porgras.