Mama Deliei rupe tăcerea: ce se întâmplă în căsnicia fiice sale cu Răzvan Munteanu! A decis să spună adevărul

22 nov. 2020
Mama Deliei rupe tăcerea: ce se întâmplă în căsnicia fiice sale cu Răzvan Munteanu! A decis să spună adevărul
Delia, împreună cu soțul ei Răzvan Munteanu, care îi este și manager și impresar

Delia Matache este astăzi un artist împlinit și spre deosebire de mulți alții, ea a reușit să se impună pe piață datorită talentului. Cântăreața se află de ani buni în cele mai importante top-uri muzicale și fanii sunt uimiți cât de tare și-a schimbat stilul în ultimii ani. Delia a strâns deja milioane de vizualizări pe YouTube cu piesele sale, multe fiind în colaborare cu artiști, care au ajuns cunoscuți și datorită ei.

Delia are o relație foarte apropiată de mama ei, Gina Matache, care nu s-a sfiit să vorbească sincer și deschis despre relația fiicei sale cu soțul ei, Răzvan Munteanu. Gina Matache povestește că cei doi au o căsnicie frumoasă și că tot timpul găsesc rezolvare la orice problemă. Ca orice cuplu se mai și ceartă și pot fi și foarte încăpățânați, dar reușesc să rezolve toate neînțelegerile prin comunicare și asta este adevăratul motiv de ce sunt împreună de atâția ani.

„Eu nu știu dacă cineva o înțelege și o iubește mai mult decât Răzvan. Eu nu i-am auzit să se contrazică niciodată. Nu am văzut un alt bărbat mai iubitor, atent și drăgăstos. A răsplătit-o Dumnezeu din plin.”

De ce Delia nu are copii ?

Mama cântăreței recunoaște că regretă că Delia și Răzvan nu au copii, dar că uneori în viață ești obligat să renunți la ceva pentru a reuși să construiești altceva.

”Ea nu știu dacă simte că îi lipsește un copil. Ea vede la Oana, i-ar plăcea, dar nu știe. Și dacă nu o fi, asta e. În viața asta trebuie să sacrifici ceva, ca să construiești altceva. Iar la ea chiar așa este. Pentru că văd. Ea nu se vede altfel. Lumea o judecă că e disperată după bani, dar nu are nicio treabă”, a spus Gina Matache.

Aceasta este mândra de fiica ei și de fiecare dată îi ia apărarea. Chiar dacă unele articole din presă sunt răutăcioase, atât ea, cât și fiica ei încearcă să le ignore și să se concentreze pe lucrurile bune.

Pandemia a afectat  mulți artiști din România și Delia nu este o excepție. Aceasta avea trei concerte în noaptea de Revelion. Primul în Piața Constituției, pe care primea 15.000 de euro și încă două evenimente private, care îi aduceau în buzunar aproximativ 15.000 euro. În anul 2020 multe concerte sunt amânate și bugetul vedetei va avea de suferit.