Mama lui Emanuel de la Survivor România rupe tăcerea! Cine câștigă marele trofeu! Ce le-a transmis celor de la Kanal D

29 mai 2020
Mama lui Emanuel de la Survivor România rupe tăcerea! Cine câștigă marele trofeu! Ce le-a transmis celor de la Kanal D

Mai este doar o zi până la marea finală Survior România și doar patru concurenți rămași în competiție: Lola, Emanuel, Iancu și Elena. Favoriții publicului par a fi faimoasa Elena Ionescu și războinicul Iancu, ceilalți doi fiind cotați cu șanse mai mici, cel puțin dacă luăm în calcul ecoul de pe rețelele de socializare.

Tot mai mulți fani ai emisiunii, care susțin și că au informații din interior insistă pe ideea că Iancu va câștiga marele trofeu și cei 25.000 de lei. Totuși finala va fi live pe 30 mai, așa că orice se poate întâmpla. În acest context, mama lui Emanuel a intervenit în speranța că va fi preluată de cei de la Kanal D.

Mesajul mamei lui Emanuel

Aceasta a transmis un mesaj emoționant, iar producătorii nu au rămas indiferenți și au preluat ceea ce ea a transmis.

‘Iata-ne ajunsi in Marea Finala. As vrea sa pot transmite tuturor mamicilor si tuturor celor care s-au regasit in Emanuel, tot ce am eu aici, toate emotiile, toata bucuria, toata fericirea, toata mandria si speranta. Speranta ca el va fi castigator. Speranta ca el va fi alesul.

Am intalnit oameni minunati care l-au sustinut, care l-au incurajat in momente dificile si carora vreau sa le multumesc pentru ca au un suflet atat de frumos si sa ii mai rog inca o data sa fie alaturi de noi in ultimul pas catre indeplinirea visului, in Marea Finala Survivor Romania, de la ora 20, in direct, la Kanal D. Va multumesc!”, a spus mama lui Emanuel conform Kanal D.