Marele secret al lui Florin Salam. Ar putea renunța la muzică? Puțini știu cum a supraviețuit în pandemie

de: Ana Toma
14 feb. 2021
Marele secret al lui Florin Salam. Ar putea renunța la muzică? Puțini știu cum a supraviețuit în pandemie

Florin Salam, la fel ca și ceilalți artiști din România a fost afectat de pandemie. Nu a mai avut concerte, nunți, sau alte evenimente, așa că artistul a fost nevoit să se reprofileze. Puțini știu însă care este marele secret al său care i-a adus bani frumoși în conturi.

Florin Salam nu a renunțat la muzică, însă având în vedere noua sa ocupație, nu ar fi de mirare dacă s-ar reprofila complet. El a ales un domeniu care este într-o continuă dezvoltare.

Secretul lui Florin Salam 

Cu alte cuvinte, Florin Salam s-a axat în perioada pandemiei pe investițiile imobiliare. În ciuda faptului că muzica nu merge atât de bine în această perioadă în cazul lui Florin Salam, veniturile din domeniul imobiliar îi umple conturile bancare.

Surse au declarat pentru wowbiz.ro, că manelistul se ocupă și de construcții și chiar a ridicat câteva blocuri pe care urmează să le pună la vânzare. Mai mult de atât, unele persoane deja și-au ales apartamentele și au dat și avansul pentru a se muta direct atunci când sunt gata.

Dacă vă întrebați cum de Florin Salam s-a implicat într-o astfel de investiție, ei bine, potrivit sursei citate, artistul a venit doar cu banii. De restul s-au ocupat celelalte persoane implicate în proiect.

Cu cine lucrează Florin Salam

Florin Salam nu a ales oameni la întâmplare în acest proiect. Artistul s-a asociat cu persoane de încredere, apropiate, iar alegerea făcută s-a dovedit a fi un real succes, a mai spus sursa citată.

”Florin Salam a venit cu banii, ceilalți sunt cu munca și cu proiectul. El este, la propriu, doar finanțatorul afacerii, el nu se pricepe la construcții, de aceea s-a asociat cu oameni de încredere.

Mai trece și el pe la șantier, dar nu foarte des… În schimb, și șoferul lui, și rudele sale sunt acolo tot timpul, muncesc cot la cot cu muncitorii”, a dezvăluit un apropiat al artistului pentru sursa mai sus menționată.

Și-a recuperat deja banii

Florin Salam doar ce a început investițile și deja și-a recuperat și banii, mai spune sursa citată. Deși România este într-o criză financiară, apartamentele construite s-au vândut deja în mare parte.

În ceea ce privește calitatea, apartamentele construite de Florin Salam nu sunt făcute doar pentru anumite categorii. Oricine și le poate permite.

”Construiește niște blocuri și nu credea, de fapt, că va reuși să își scoată prea repede banii, mai ales că este perioada dificilă, de pandemie. Dar, deja, a reușit să vândă câteva apartamente.

Nu construiește apartamente de ultra lux, face apartamente pentru toate buzunarele, așa și-a dorit el, dar tot este extrem de profitabil”, a mai spus sursa citată.