Marius Elisei a spus adevărul în direct: motivul real pentru care s-a despărțit de Oana Roman! Cine a înșelat în relație și cu cine

18 feb. 2021
Marius Elisei a spus adevărul în direct: motivul real pentru care s-a despărțit de Oana Roman! Cine a înșelat în relație și cu cine
Oana Roman și Marius Elisei

După o perioadă mai delicată, în care Cătălin Măruță a fost nevoit să rămână în izolare acasă, cu întreaga familie, fiind infectat cu noul coronavirus, a revenit în platoul Pro Tv și face show în emisiunea sa zilnică. De altfel, acesta a a dat startul, încă de luni, unei noi competiții de gătit, de data aceasta plăcinte.

Simultan, acesta a invitat în studio și cele mai în vogă vedete, pentru a reuși să-i convingă să-și spună secretele în direct. Un subiect intens discutat a fost divorțul dintre Oana Roman și Marius Elisei. Tânărul a venit în studio și i-a povestit lui Cătălin Măruță cum au stat lucrurile de fapt.

Cine a înșelat pe cine? Marius Elisei a spus adevărul în emisiunea lui Cătălin Măruță

Marius a mărturisit că el a fost cel care a făcut primul pas spre despărțire și că Oana a fost de acord. Totul s-a întâmplat din cauza conflictelor pe care le aveau mai mereu în ultima vreme.

”A existat foarte multă încărcătură. Nu am înșelat-o, nu m-a înșelat, nu au fost scandaluri la un nivel care nu poate fi depășit”, a spus Marius Elisei în direct la Pro Tv.

Timp de 7 ani am trecut prin multe, și momente frumoase și grele, le-am depășit”, a mai spus fostul soț al Oanei Roman.

Nu exclude o împăcare, dar nici apariția altei femei în viața lui

Cu toate acestea, în luna decembrie, cei doi au pus punct relației, iar perioada grea prin care a trecut ca urmare a acestei decizii și-a lăsat amprenta asupra lui. ”Am petrecut sărbătorile singur, în depresie. Divorțul nu e ușor. Am ales un divorț la notar, o instanță nu-și are rostul”, a declarat el.

Marius Elisei a mai declarat și că nici nu exclude o împăcare cu Oana, dar a lăsat liberă și varianta apariției unei alte femei în viața lui: ”Timpul va decide ce se va întâmpla. Îmi mai doresc copii. Nu vreau să o las pe Isabela singură”.