Meghan Markle a dat marea lovitură! A obținut ce a vrut. Din ce câștigă bani ducii de Sussex

de: Ana Toma
03 sept. 2020
Meghan Markle a dat marea lovitură! A obținut ce a vrut. Din ce câștigă bani ducii de Sussex

Meghan Markle a dat marea lovitură. Soția prințului Harry a obținut în final tot ce și-a dorit și este din nou implicată în lumea cinematografiei. Fostul cuplu regal a semnat deja contractul și este pregătit să înceapă colaborarea cu ocunoscută platformă de streaming.

Meghan Markle și prințul Harry au semnat un contract multianual cu Netflix. Anunțul a fost făcut chiar de reprezentații companiei, iar potrivit acestora, ducii de Sussex urmează să producă mai multe programe TV, care variază de la emisiuni pentru copii şi până la seriale de tip reality-show cu scenariu prestabilit, scrie Reuters.

Fostul cuplu rega a renunțat la calitatea de membri cu roluri active în rândul casei regale britanice și au făcut o schimbare majoră. Cei doi s-au mutat în sudul Californiei alături de fiul lor, Archie, loc în care, vor produce o serie de conţinuturi dedicate unor chestiuni pe care ei le consideră importante şi pe care se concentrează fundaţia lor de caritate, Archewell.

Programe care inspiră familia

Pentru ducii de Sussex, cel mai important lucru este ca tot ceea ce transmis să fie o speranță și să inspire toate familiile.

„Ne vom concentra pe crearea de conţinuturi care informează, dar care şi oferă speranţă. În calitatea noastră de tineri părinţi, realizarea unor programe care inspiră întreaga familie este o chestiune importantă”, a declarat cuplul princiar într-un comunicat.

Legat de suma prevăzută în acest contract pe care ducii de Sussex ar urma să o încaseze, aceasta nu a fost dezvăluită, însă acordul reprezintă primul pas important făcut de Harry şi Meghan în domeniul activităţilor plătite.

În final, cei doi au obținut ce au vrut, având în vedere că în luna ianuarie a acestui an, cuplul a anunțat că își dorește  să devină independent din punct de vedere financiar.