Surpriză la Hollywood! Meghan Markle și prințul Harry intră în televiziune. La ce proiect lucrează ducii de Sussex

de: Ana Toma
21 aug. 2020
Surpriză la Hollywood! Meghan Markle și prințul Harry intră în televiziune. La ce proiect lucrează ducii de Sussex

Surpriză de proporții la Hollywood. Meghan Markle și prințul Harry intră în scenă. Ducii de Sussex lucrează la ”un proiect top-secret”, care urmează să își facă debutul în curând. Este vestea momentului în lumea shobiz-ului. 

După ce s-au mutat în California, la începutul acestui an, au existat o serie de speculații potrivit cărora Meghan Markle și prințul Harry ar dori să intre la Hollywood. Variety confirmă acest lucru, susținând că fostul cuplul regal lucreză la un ”proiect top-secret” de televiziune și au făcut pași mari pentru asta.

În același timp, presa străină anunță că cei doi încearcă încă din luna iunie să-și vândă ideea, iar cuplul s-ar fi întâlnit cu numeroși moguli media, printre care și NBC Universal, pentru a face această tranzacție.

Vor să producă un serial Tv

Deși nu există foarte multe detalii privind proiectul la care ducii de Sussex lucrează, potrivit sursei citate, prințul Harry și Meghan Markle ar urma să fie producătorii unui serial TV.

În ceea ce privește zvonurile despre fostul cuplu regal, potrivit cărora cei doi își doresc să „ocupe” Hollywoodul, acestea au apărut în spațiul public atunci când cei doi au anunțat că renunță la titlul regal și vor să se mute în Statele Unite.