Meghan Markle zguduie din nou Casa Regală. Au apărut primele imagini care aruncă totul în aer

de: Ana Toma
12 oct. 2020
Meghan Markle zguduie din nou Casa Regală. Au apărut primele imagini care aruncă totul în aer

Cutremur la Casa Regală. Ultimele fotografii apărute în mediul online au susprins-o pe Meghan Markle într-o postură complet diferită. Toată lumea se întreabă dacă soția prințului Harry este însărcinată din nou.

Și după ce au renunțat la Familia Regală, Meghan Markle și prințul Harry continuă să fie pe prima pagină a ziarelor. O serie de fotografii controversate au apărut în mediul online, iar de această dată, imaginile au fost surprinse când cei doi foști duci de Sussex au ieșit în oraș cu prietenii lor.

Este sau nu Meghan Markle însărcinată? Este întrebarea care circulă în spațiul public după ce ducesa de Sussex a fost surprinsă într-o ținută casual, pantaloni de piele, un top bej și pantofi într-o nuanță de portocaliu, o geantă ce a ținut-o în dreptul abdomenului și un trench purtat pe umeri.

Meghan Markle, însărcinată? 

Mai mult de atât, ținuta ei a dat de bănuit și mulți s-au întrebat dacă este posibil să fie însărcinată și să-și ascundă burta de ochii curioșilor, iar pozele stimulează răspunsul.

Fanii deja și-au pus întrebări cu privire la alegerea ei.

”Este din nou însărcinată?”, ”Jacheta nu a fost casual. A fost strategic pusă pentru a da impresia că ascunde o posibilă sarcină. Fiecare mișcare pe care această femeie o face este calculată pentru a o menține relevantă. A arăta dezordonat a fost o mișcare din partea ei”, ”O jachetă mare, deci Meghan este din nou însărcinată. Arată așa de bine. Harry încă este un gentleman, o protejează ținându-i mâna pe spate”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de internauți.