Meghan Markle s-a făcut de rușine! Anunțul care va zgudui Casa Regală: O carte a dat-o de gol

de: Ana Toma
05 oct. 2020
Meghan Markle s-a făcut de rușine! Anunțul care va zgudui Casa Regală: O carte a dat-o de gol

Casa Regală va fi zguduită la aflarea veștii. Meghan Markle, soția prințului Harry s-a făcut de rușine în fața tuturor. Ducesa de Sussex a pierdut procesul intentat chiar de către ea. O carte publicată recent a dat-o de gol.

Meghan Markle a pierdut la ultima înfățișare procesul cu asociația de presă UK Associated Newspapers Limited (ANL), cei care publică Daily Mail și the Mail on Sunday.

Ducesa de Sussex a dat în judecată grupul de presă pentru încălcarea vieții private și încălcare de copyright, după ce Mail on Sunday a publicat fragmente dintr-o scrisoare din 2018 pe care Markle a trimis-o tatălui ei, Thomas Markle Sr. Totuși, lucrurile nu au mers în favoarea soției lui Harry, iar o carte publicată recent a dat-o de gol.

Săptămâna trecută, asociația de presă și-a modificat apărarea. Aceasta s-a folosit de cartea recent publicată a cuplului, Finding Freedom, semnată de către jurnaliștii americani Omid Scobie și Carolyn Durand, în care Markle ar fi transmis autorilor o serie de informații confidențiale.

Cartea care a făcut-o să piardă procesul

De cealaltă parte, avocatul lui Meghan Markle, Justin Rushbrooke a fost de altă părere. Acesta a susținut în instanță că ducesa de Sussex și prințul Harry nu a colaborat cu au autorii cărții.

„Reclamanta și soțul ei nici nu au colaborat, nici nu au fost intervievați, nici nu au oferit material foto autorilor cărții”, sugerând că de fapt cartea este inspirată din materialele publicate de Asociația de presă și alte surse publice”, a spus acesta.

Declarația avocatului nu a contat, astfel că, săptămâna trecută, judecătoarea Francesca Kaye a permis apărării asociației de presă să folosească cartea, refuzând apelul făcut de Meghan Markle privind decizia.