Meghan Markle l-a ruinat pe Harry! Ce ce se ocupa ducele de cand au fugit in Canada

08 feb. 2020
Meghan Markle l-a ruinat pe Harry! Ce ce se ocupa ducele de cand au fugit in Canada

După ce a renunțat la privilegiile regale și a plecat în Canada pentru ca Meghan Markle să-și urmeze visul de a deceni actriță, prințul Harry nu duce o viață prea fericită departe de palatul în care a stat atâta timp. 

Presa britanică scrie că Prințul Harry trimite constant imagini și videoclipuri amuzante din Canada, pe WhatsApp, prietenilor săi britanici. De la întoarcerea în Canada, după anunțul său șoc pe care l-a făcut împreună cu soția sa Meghan Markle, prințul duce lipsa prietenilor din Marea Britanie.

Astfel, The Sun scrie că „Harry nu crede că va pierde legătura cu cei cu care a fost prieten toată viața, deși este la capătul celălalt al Pământului.”

„Harry trimite constant imagini și videoclipuri amuzante,” mai arată publicația britanică.

Au existat unele voci care susțineau anul trecut că Harry s-a îndepărtat de unii dintre prietenii săi după ce s-a căsătorit cu Meghan Markle.

De curând, prinţul Harry şi Meghan Markle au anunţat că renunţă la statutul pe care îl au în cadrul familiei regale, urmând să-şi stabilească un alt rol şi îşi vor împărţi timpul între Marea Britanie şi America de Nord.

„După multe luni de reflecţie şi discuţii interne am ales să facem o tranziţie în acest an prin a ne stabili treptat un nou rol în cadrul acestei instituţii”, au scris ducii de Sussex pe Instagram. „Intenţionăm să renunţăm la statutul de „seniori” în cadrul familiei regale şi să lucrăm pentur a deveni independenţi financiar, continuând în acelaşi timp să o susţinem pe Majestatea Sa Regina. Încurajarea voastră, în special în ultimii ani, ne-a făcut să facem acest pas,” au mai anunțat aceștia.

Cei doi au declarat că distanţarea de familia regală este şi din cauza presiunii mass-media.

„Orice femeie, când este însărcinată, este vulnerabilă. Este o mare provocare. Şi, mai ales când eşti femeie, asta înseamnă mult. Şi adăugaţi la asta faptul că eşti mamă tânără şi tânără căsătorită”, a explicat ea în documentarul „Harry & Meghan: An African Journey“, turnat în timpul sejurului cuplului princiar în Africa.