Mihaela Rădulescu atrage atenția la nivel mondial. Cum a fost diva surprinsă alături de un pilot campion de doar 23 de ani

28 mai 2021
Mihaela Rădulescu atrage atenția la nivel mondial. Cum a fost diva surprinsă alături de un pilot campion de doar 23 de ani
Mihaela Rădulescu. Foto: Instagram

Mihaela Rădulescu  pare că nu are vârstă. Deși a împlinit 51 de ani, continuă să trăiască viața la intensitate maximă. Aceasta continuă să locuiască la Monaco, alături de iubitul ei Felix Baumgartner, cu care este deja împreună de câțiva ani. Cei doi au o relație foarte liberă, se respectă și se iubesc mai mult sau mai puțin convențional.

În ultimii ani, Mihaela Rădulescu a atras atenția și presei intenaționale, după ce aceasta a fost surprinsă în compania unor vedete extrem de cunoscute caArnorld Schawarzenegger, Patrick Dempsey sau John Travolta la un eveniment.

Mihaela Rădulescu, zâmbitoare alături de un campion

Acum Mihaela Rădulescu atrage din nou atenția, după ce și-a manifestat simpatia pentru un tânăr pilot de Formula 1, unul care este deja campion.

Mulţumesc, Max Verstappen. Poza nu e de azi, dar am promis că o voi posta de câte ori câştigă”, a scris Mihaela Rădulescu pe Twitter, alături de fotografia de mai jos.

Mihaela Rădulescu alături de tânărul pilot Max Verstappen

Max Verstappen a reușit o victorie senzațională la Monaco, devenind astfele noul lider al clasamentului. Tânărul a bifat astfel cea de-a 12-a victorie a carierei sale și primul său podium pe un circuit stradal. Max Verstappen a debutat în Marele Circ în  anul 2015 și a fost primul pilot de Formula 1 care a câștigat campionatul la numai 18 ani.

Mihaela Rădulescu, nou contract cu PRO TV

Mihaela Rădulescu, deși locuiește la Monaco, aceasta revine periodic în România. În ultimii ani ea a bifat mai multe colaborări cu PRO TV. Mai întâi a fost cooptată în juriul de la Românii au talent, iar apoi a devenit noua prezentatoare a reality show-ului Ferma.

Acum se pare că cei de la PRO TV pregătesc o nouă emisiunea pentru grila de toamnă, iar cea care ar urmă să fie gazdă ar fi nimeni alta decât Mihaela Rădulescu. Diva este apreciată de mare parte a presei datorită faptului că este foarte populară și nu iese în evidență prin fițe de vedetă.