Mihai Gâdea rupe tăcerea: mai revine la Antena3? Ce s-a întâmplat în compania media pe care o conduce

29 aug. 2020
Mihai Gâdea rupe tăcerea: mai revine la Antena3? Ce s-a întâmplat în compania media pe care o conduce

Mihai Gâdea este nu numai vedeta numărul 1 a postului de știri Antena3, dar și CEO-ul companiei media. Emisiunea sa, Sinteza Zilei are cea mai mare audiență, iar lipsa lui de pe micile ecrane, timp de o lună de zile i-a îngrijorat pe fanii săi.

În mediul online au apărut speculații conform cărora acesta ar fi avut discuții cu patronii postului, motiv pentru care s-a decis să ia o pauză.

Cu toate acestea, informațiile provenite pe surse nu par să se confirme și în realitate. Mihai Gâdea a fost plecat în vacanță în luna august și și-a pregătit intens și noul sezon. Urmează o perioadă plină, cu alegeri locale și parlamentare, iar prezența lui în companie va fi una care îl va solicita și mai mult.

Când revine Mihai Gâdea la Antena3

În luna august, Mihai Gâdea a sărbătorit și majoratul frumoasei sale fiice, Karina Maisha, iar ulterior ziua soției lui Agatha Kundri. Tocmai pentru că va urma o perioadă foarte solicitantă pentru el, a ales să-și petreacă luna august împreună cu familia. Pentru a calma telespectatorii și a pune capăt speculațiilor, un anunț de la Mihai Gâdea a fost transmis pentru telespectatori.

„Luni, 31 august, ultima zi de vară. Dar, oare va fi și ultima zi a cabinetului Orban? Indiferent dacă pică sau nu Guvernul, nu contează cine pleacă! Contează cine vine!Mihai Gâdea revine în ziua moțiunii în fața națiunii. De la ora 21.00, la Sinteza zilei”, sună anunțul postului Antena3.