Mircea Badea a făcut public numărul de telefon al Violetei Alexandru! De ce le cere fanilor săi să o sune pe ministrul Muncii

11 sept. 2020
Mircea Badea a făcut public numărul de telefon al Violetei Alexandru! De ce le cere fanilor săi să o sune pe ministrul Muncii

Cazul fetiție de 13 ani, agresate în Târgu Jiu, de un grup de fete cu vârste cuprinse între 12 și 14 ani ia amploare. Un băiat care a filmat scenele șocante a postat clipul pe o rețea de socializare, iar acesta a ajuns în atenția mass media și implicit a autorităților. Mircea Badea s-a implicat și el activ în această poveste șocantă.

Doar fata de 14 ani putea răspunde penal, dar după 24 de ore a fost eliberată, în custodia părinților. Unul dintre cei mai indignați de această măsură a fost Mircea Badea care continuă să facă presiune pentru ca cei responsabili să ia măsurile care se impun.

Filmul este greu de privit. O fetiță de 13 ani stă în genunchi, este umilită și obligată să repete cuvinte vulgare, în timp ce alte 3 o lovesc și o trag de păr. Scena este filmată de un alt băiat, care se amuză de situație. Mai mult, acesta avea și el la activ scene de violență, semn că părinții și societatea în general se îndreaptă într-o direcție greșită.

Mama agresoarei de 14 ani lucra la Protecția Copilului de 18 ani, iar Mircea Badea cere concedierea ei pe motiv că aceasta ar fi incapabilă să-și facă jobul așa cum se cuvine. Iar după scenele șocante pare să aibă dreptate. Din acest motiv, realizatorul Antena3 a postat numărul de telefon al Violetei Alexandru, ministrul Muncii și invită publicul să o sune și să-i ceară să o dea afară pe mama fetei, care a avut un comportament care a șocat o țară întreagă.

Mesajele lui Mircea Badea. Numărul de telefon al Violetei Alexandru

Mama agresoarei principale lucreaza de 18 ani la PROTECTIA COPILULUI?!?!?!? Mie mi se pare intolerabil si vreau sa schimb asta. Directia tine de ministerul muncii, dar e cumva in subordinaea Consiliului Judetean. Daca simtiti ca mine, iata cateva date de contact:
Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, PNL: 0723 257 640
Directia unde lucreaza mamicutza anului:0253-212518
0253-223693
In fotografie aveti numele si datele Presedintelui Consiliului Judetean de la PSD„, a scris Mircea Badea pe facebook, care anterior mai postase un mesaj.

Domnul care posteaza filmul este luptator american de mma, prieten cu Connor Mcgregor. Spune ca imagjnile sunt foarte greu de privit si ca vrea sa gaseasca victima ca sa o ajute in orice fel ar avea nevoie. Intre timp, in Romania, se face scut in jurul agresorilor care incearca sa para ei victime. PRIVITI FILMUL, daca aveti peste 20 de ani. Revin in jumatate de ora cu numerele de telefon promise ieri„, a scris Badea pe facebook.