Mircea Badea l-a întrebat pe Alexandru Cumpănașu dacă acesta se simte atras de el ca bărbat! Răspunsul a șocat pe toată lumea

06 ian. 2021
Mircea Badea l-a întrebat pe Alexandru Cumpănașu dacă acesta se simte atras de el ca bărbat! Răspunsul a șocat pe toată lumea

Alexandru Cumpănașu este din nou în prim plan, după ce acesta și-a făcut cont pe Tik Tok și a reușit să adune o comunitate de peste 500.000 de internauți, în special elevi, în jurul său. Acesta are peste 2000 de postări, unde a adunat câteva zeci de milioane de like-uri.

Alexandru Cumpănașu se prezintă ca profu.online și spune că el de fapt și-a făcut cont pentru a apăra interesele elevilor. Cu toate acestea, în mediul online au apărut discuții între el și adolescente de 16 ani, care au o tentă sexuală. De aici doar un pas până la un nou scandal, ce pare a fi pe placul lui.

Alexandru Cumpănașu, dialog halucinante cu Mircea Badea

Invitat la Antena3, în cadrul emisiunii Subiectiv, moderată de Răzvan Dumitrescu, Cumpănaşu a declarat marţi seara că şi-a făcut cont pe Tik Tok la sugestia fiicei sale care i-a semnalat mai multe abuzuri și că postările sale au avut mereu scop educativ. Cu toate acestea, el a recunoscut că au existat și momente în care au exagerat.

Mircea Badea a intervenit și el în cadrul emisiunii lui Răzvan Dumitrescu și a purtat un dialog spumos cu Alexandru Cumpănașu. Replicile au fost de-a dreptul șocante.

„Domnule Cumpănașu, mă găsiți atrăgător? Vreau sa știu și dacă sunteți european, pentru că…” a întrebat Mircea Badea.

„Pentru comunitatea LGBT, cred că da. Încă nu mi-am schimbat orientarea sexuală”, a răspuns Cumpănașu.

„Sper că nu sunteți sfios acum că v-am abordat mai…” a continuat Badea.

„Dacă întrați pe TokTok și faceți duet cu mine, cu siguranță jurnaliștii vor spune că noi avem o relație și m-am dat la Dumneavoastră.” a conchis Alexandru Cumpănașu râzând.

Cumpănașu neagă că ar fi anchetat de Poliție

Întrebat de Răzvan Dumitrescu dacă Poliţia Capitalei a demarat într-adevăr vreo anchetă în ceea ce-l privește, ca urmare a postărilor controversate de pe rețeaua TikTok, Alexandru Cumpănaşu a negat vehement acest lucru.

“Va spun în premieră că mă şochează unele ştiri. Am luat legătura cu purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei şi nu există nicio anchetă pentru că nu există obiectul anchetei. Ştirile date aseară sunt false”,a spus unchiul Alexandrei Măceșanu, fata ucisă cu bestialitate de monstrul Gheorghe Dincă.