Mircea Badea s-a făcut de râs în ultimul hal! Replici de mahala: ce i-a transmis președintelui Klaus Iohannis este fără precedent în mass media

04 sept. 2020
Mircea Badea s-a făcut de râs în ultimul hal! Replici de mahala: ce i-a transmis președintelui Klaus Iohannis este fără precedent în mass media

„Un robot cretin e platit gras ca sa se cace pe Constitutie”, „Pupaturile in basanau pentru ro-bo-tul cre-tiin de pe toate canalele/site-urile sunt oribile”, „Ro-bo-tul cre-tiiiin” – sunt doar trei dintre postările pe care Mircea Badea le-a făcut pe pagina lui de facebook, folosind un limbaj suburban la adresa președintelui României, Klaus Iohannis. 

Toate conturile pe care acesta le are pe rețelele Instagram, Twitter sau Facebook abundă în afirmații de acest tip, afirmații jignitoare, care instigă la ură și violență, nu doar la adresa autorităților, ci la adresa propriilor colegi pe care i-a numit oligofreni în nenumărate rânduri, în contextul în care postările lui, pe care le redăm integral mai jos arată altceva.

Mircea Badea este unul dintre cei mai urmăriți realizatori TV de la Antena3, iar printre fanii lui se numără și copii și adolescenți. Ce au ei de învățat de la el? Sunt peste 350.000 de persoane care-i urmăresc conturile, la care se adaugă și cei care-l privesc la televizor aproape în fiecare seară, unde de cele mai multe ori se exprimă într-o manieră similară.

Ca jurnalist este firesc să ai o atitudine critică sau laudativă, atunci când este cazul, la adresa autorităților, dar să te exprimi în acest fel la adresa președintelui României este degradant și jenant totodată pentru întreaga mass media. Cătălin Tolontan sau Dan Tăpălagă și-au manifestat în multiple rânduri dezacordul cu privire la unele reacții ale oficialilor, însă niciodată exprimându-se în această manieră de mahala.

Iată doar câteva dintre postările pe care Mircea Badea, realizator Antena3, unul dintre oamenii de bază ai postului, le afișează pe rețelele de socializare. Una dintre victimele lui preferate este și managerul Spitalului Victor Babeș, Emilian Imbri, care după ce l-a contrazis în direct pe Adrian Ursu, jurnalist Antena3 și director adjunct al postului a ajuns un fel de dușman național, fiind insultat cu regularitate de Mircea Badea în emisiunile sale sau pe conturile de socializare.

Ce postează Mircea Badea pe rețelele de socializare

„Cine scrie „duamna”, „Duamne”, Thuamne”, „Mniezo” este cretin cu muci.”

„Axioma: cine isi pune la profil poza cu masca e oligofren!”

„Aflu si eu acum ca un pesedist a zis ca jurnalistii pe care-i astepta de ceva vreme o sa isi ia un chelcashoz la popou. Telectualii feisbucilisti e ultragiati:”cum se poate asa ceva?!?!”
Pai, cred ca pesedistu’ ar fi zis de fapt ceva gen „muepsd”, ca ar fi fost doar o opinie politica, dar prin masca e mai greu cu finalizarea.”

„Un muc cretin de la peneleu a pus placa aia cu lozincile la Antena3 si nu-l deturneaza niciun argument. Cretinii astia de la peneleu, sustinuti in Parlament de slugoii useristi si pesedisti ne vor baga intr-o criza umanitara majora. Scapa cine poate.”

„Isteria puletilor „curajosi” cand e vorba de pandemie…nepretuita. La fel cu razboinicii impotriva mastii. Cand e vorba de parnai, abuzuri si servicii le intra putzica intre rinichi. Hai siktir, puletilor!”

„Trei putzoi prajitzi in Piata Victoriei ca sa ghiorlaie ca n-au putut sa dia jos guuuveeernul pe 10 auuguust acu dooi aaaani.”

„Practic nu mai pot posta pe cacatul asta de pagina. Am incercat tot ce se putea incerca. Da-o dracului! Nici nu tin neaparat sa comunic. Eventual imi fac iar un blog sau o alta pagina sau pur si simplu dispar de pe internetul curului. La tv inca exist. Maine, de la 23.00.”

Acestea sunt doar câteva postări ale lui Mircea Badea, însă sunt mii de acest tip, iar insultele pe care le adresează colegilor de breaslă și nu numai sunt mai mult decât jenante pentru el însuși.