Mircea Badea supărat la maxim: Ăsta o fi făcut atac cerebral? Își închide contul de facebook: ce s-a întâmplat

mirceabadea

Mircea Badea s-a supărat pe Mark Zuckerberg sau mai bine zis pe rețeua de socializare pe care acesta a creat-o. În ultima perioadă Facebook a început să dea rateuri, iar una din victime a fost chiar realizatorul Antena 3, care nu-și mai poate posta pe pagina sa mesajele pe care vrea să le transmită către public.

”La mine nu mai merge bine Facebook-ul. Nu mai pot să accesez de pe aplicațiile de telefon, nu mai merge pe laptop. Pot să postez un articol din trei, prin niște artificii. E foarte posibil să renunț la contul de Facebook, în sensul în care să nu postez pe el.

Să văd unde mă reorientez, dar nu vreau să rămân neexprimat. Am tot încercat, am făcut teste, tastam litere, postam. Lumea zicea: bă ăsta o fi nebun, a făcut atac cerebral? Încă nu. Am făcut tot felul de experimente. Nu merge, nu merge. Asta e”, a spus Mircea Badea.

Ce studii are realizatorul Antena 3

Mulți s-ar aștepta ca Mircea Badea să fi  terminat facultatea de Jurnalism, doar că el are un parcurs atipic.  Acesta a absolvit Liceul de Informatică, iar apoi facultatea de Cibernetică din cadul ASE. A iubit, însă lumea mass media dintotdeauna. Ca și Cristian Tudor Popescu, și el are o formare mai degrabă orientată spre științele exacte, deși stăpânește atât de bine arta cuvintelor.

S-a angajat chiar de la vârsta de 19 ani la Radio Total, iar apoi a prezentat emisiunea matinală de la postul de televiziune Tele 7 abc, împreună cu buna sa prietenă Teo Trandafir. Cei doi erau cel mai tare cuplu de prezentatori la acel moment. Ulterior el a ajuns la Antena 3, unde prezintă emisiunea „În gura presei” de mult timp.

Revista Presei