Cutremur la Antena 1! Emily Burghelea se întoarce. Mirela Vaida e terminată

mirela vaida

Cutremur la Antena 1. Mirela Vaida va rămâne șocată la aflarea veștii. Fosta ei asistentă de la ”Acces Direct”, Emily Burghelea, se reîntoarce pe micile ecrane. Noul show pare să fie ca o lovitură pentru prezentatoarea de la Antena 1.

N-a trecut mult timp de la marele scandal în care Emily Burghelea a demisonat în direct. Acum, fosta asistentă a Mirelei Vaida este în formă și este pregătită să apară din nou în fața fanilor.

Emily Burghelea a împărtășit cu fanii ei un proiect la care a lucrat de ceva timp. Este vorba despre un show propriu, filmat chiar la ea acasă. ”Vegan Cooking Show! va fi o emisiune despre gătit, iar episoadele vor fi postate în fiecare miercuri și vineri, adică în fiecare zi de post a săptămânii.

”Uite așa iau naștere ideile frumoase! După demisia de la Acces Direct, mi-a fost dor de camerele de luat vederi vreo lună, chiar mi-au lipsit. Nu-mi doresc însă să mă întorc în televiziune și atunci am zis să fac ceva ca să mă reinventez. Va fi un adevărat show, miercuri și vineri, pe canalul meu de Youtube. Au fost seri când nu am dormit, imaginându-mi cum va fi totul, proiectul meu. A ieșit așa cum mi-am dorit. Totul e filmat la noi acasă. Veți vedea și cum ne-a ieșit casa”, a declarat Emily Burghelea, la InstaStory.

Emisiunea a început deja

Primul episod al emisiunii a început deja miercuri, pe 4 octombrie, iar invitatul special a fost chiar celebra creatoare de modă Iulia Albu.

”Nici nu vreți să știți ce vă așteaptă‼️ Mâine vă așteptăm pe toți la noi acasă! Sunteți invitații noștri virtuali! Postez primul episod din Vegan Cooking Show! În fiecare zi de post a săptămanii, adică miercuri și vineri, veți avea la ce să vă uitați! O să vă amuzați și o să învățați pentru că nu gătesc singură!

Alături de mine vor fi doi invitați permanenți care sunt în măsură să vorbească despre mâncare: un celebru nutriționist și un campion mondial la fitness. Pentru cine gătim? Nici nu vă mai zic … Nu o să vă vină să credeți, dar @iamiuliaalbu este juratul celebru care va degusta și va nota preparatul. O să iasă cu SCÂNTEI‼️‼️‼️ Nu vă zic ora la care îl voi posta, însă vă sfătuiesc să vă abonați de pe acum la canalul meu de Youtube și să activați notificările ca să fiți primii care văd nebunia asta de show!”, a anunțat Emily Burghelea pe pagina ei de Instagram.

Revista Presei