Mirela Vaida, conflict dur cu o cunoscută vedetă! Acuzații extrem de grave. O sumă mare de bani este în joc

mirela vaida

Vedeta Antenei 1, Mirela Vaida, a intrat într-un conflict dur cu o cunoscută vedetă. În cadrul emisiunii Acces Direct s-au adus acuzații extrem de grave. O sumă mare de bani este în joc.

Mirela Vaida, conflict dur cu o cunoscută vedetă!

În cadrul emisiunii au fost lansate o serie de acuzații dure din partea unui cioban către Culiță Sterp. Bărbatul ar fi muncit pentru vedetă fără să fie plătit deloc.

Printre cei acuzați se numără și fratele interpretului de manele, Iancu, dar și mama celor doi. Ciobanul spune că a fost angajatul familiei, iar în urma muncii prestate nu doar că nu fi primit toți banii, 6.000 de lei, dar ar fi fost amenințat și cu bătaia.

Marian, fostul angajat care avea grijă de sutele de oi ale familiei artistului a fost înșelat și nu i s-a oferit salariul pe patru luni. Bărbatul s-a confruntat cu o tragedie, după ce i-a murit un copil de un an și opt luni, motiv pentru care a fost nevoit să plece.

Când și-a cerut banii pe lunile lucrate, s-a trezit cu amenințări cu bătaia.

Mirela Vaida l-a contactat pe Culiță Sterp pentru a oferi mai multe amanunte. Vedeta s-a enervat când a aflat motivul pentru care este sunat.

”Eu nu sunt nici Viorel, nici Vulpița. Pe mine, vă rog să nu mă mai sunați. Mă deranjați cu chestia asta, că vă băgați în familia mea”, a spus Culiță.

Deranjată de reacția artistului, prezentatoarea emisiunii „Acces Direct” nu a stat pe gânduri și i-a dat un răspuns acid lui Culiță Sterp.

„Noi, ăștia care apărem la televizor, avem acest mare dezavantaj, că ne punem viața pe tapet. Eu, ca moderator, trebuie să storc de la tine cât mai multe informații. (…) Mă interesează dacă ești un om violent, care își bate angajații”, i-a spus Mirela Vaida.

Revista Presei