Mirela Vaida dă cea mai proastă veste! Fanii vor fi șocați: Nu va putea fi acolo

mirela vaida

Mirela Vaida a șocat toți fanii. După ce emisiunea ”Acces Direct” a fost întreruptă, în urma confirmării de noi cazuri de infectare cu noul coronavirus, problemele pentru îndrăgita prezentatoarea tv nu se opresc aici. 

Vedeta a anunțat pe pagina personală de facebook că nu va mai putea fi prezentă în în spectacolele Teatrului de Revistă “Constantin Tănase”, deoarece este obligată să stea acasă în izolare.

Totuși, Mirela Vaida i-a îndemnat pe fanii săi să meargă sâmbătă în Parcul Herăstrău pentru. ase bucura de spectacol, chiar dacă ea nu va putea fi prezentă acolo.

“Din cauza perioadei in care va trebui sa stau in izolare, sambata seara nu voi putea juca la Gradina de Vara din Parcul Herastrau, insa colegii mei, impreuna cu orchestra si baletul Teatrului de Revista v-au pregatit un spectacol minunat!!

Mergeti sa-l vedeti, daca aveti posibilitatea! “Cu masca sau fara masca, oamenii vor sa zambeasca!” 👏🙏💖 Sambata, 1 august, ora 20! Va pup cu drag!”, a scris Mirela Vaida pe Facebook.

Dezastru la Antena 1

Problemele la ”Acces Direct” se țin în lanț. În urma testelor pentru coronavirus s-a confirmat un nou caz de infectare în rândul echipei Acces Direct, iar acest lucru a dus la întreruperea emisiunii începând de marți, 28 iulie.

În ceea ce privește starea de sănătate a Mirelei Vaida, aceasta și-a asigurat fanii că nu are niciun fel de simptom și își dorește protecția celor apropiați.

”Bună dimineața! Aseară, târziu, s-a confirmat un alt caz de COVID-19, în rândul echipei noastre. Pentru că interacționăm zilnic unii cu ceilalți, atragem automat calitatea de “contacți direct” și nu vrem să ne punem în pericol pe noi și pe ceilalți!”, a scris Mirela Vaida pe facebook.

Revista Presei