Mirela Vaida plânge foarte des pe ascuns. Cum s-a ajuns în acest punct și ce o supără pe vedeta Antena 1

de: Ana Toma
26 feb. 2021
Mirela Vaida plânge foarte des pe ascuns. Cum s-a ajuns în acest punct și ce o supără pe vedeta Antena 1

Mirela Vaida are grijă întotdeauna să fie o prezență deosebită. Fie că este vorba despre emisiunea Acces Direct sau Te cunosc de undeva, vedeta de la Antea 1 își susprinde întotdeauna fanii și telespectatorii.

Următoarea transformare pe care o va avea de făcut în cadrul emisunii Te cunosc de undeva a răscolit-o însă complet pe vedetă. Mirela Vaida se va transforma în Doina Badea, una dintre cele mai mari voci din România.

Ce face Mirela Vaida pe ascuns 

Emoțiile nu vor putea fi ținute sub control, iar Mirela Vaida va spune un lucru pe care foarte puțini îl știu. Vedeta de la Antena 1 nu este chiar atât de puternică pe cât se așteptau fanii. Ea mărturisește că este o fire nostalgică și plânge foarte ușor.

De asemenea, Mirela Vaida mai povestește că are momente când plânge singură, pe ascuns, fără să știe nimeni. Totuși, momentul nu durează mult, așa că după ce se descarcă, prezentatoare tv își revine imediat. 

”Eu tot timpul sunt nostalgică. Ce nu ştie lumea despre mine este că eu plâng foarte uşor, dar pe ascuns, să nu ştie nimeni! Mă descarc prin plâns, însă îmi revin repede!”, a dezvăluit Mirela.

Momentul care a dat-o peste cap 

Legat de piesa pe care o va interpreta, vedeta a mărturisit că este o melodie pe care cu siguranță oricine a ascultat-o măcar odată și de asemenea, poate trezi anumite trăiri le care nimeni nu se așteaptă.  

”Mi se pare o melodie care te rupe în două! E o stare pe care niciunul dintre noi nu are cum să nu o fi experimentat măcar o dată în viaţă!”, a mai mărturisit Mirela Vaida.

Seara de sâmbătă vine cu o mulțime de surprize nostalgice. Stela Popescu, Florian Pittiş şi Mircea Baniciu sau Maria Tănase şi Fărâmiţă Lambru sunt doar câteva dintre transformările care vor trezi nostalgia în platoul emisiunii Te cunosc de undeva de la Antena 1.