Mirela Vaida, în stare de șoc. Ce a pățit soțul ei. Era alb ca varul când l-a văzut

de:
22 feb. 2021
Mirela Vaida, în stare de șoc. Ce a pățit soțul ei. Era alb ca varul când l-a văzut

Mirela Vaida a fost în stare de șoc. Prezentatoarea de la Antena 1 a avut o surpriză neplăcută din partea soțului ei. Nimeni nu a știut de ce lipsește și ce se întâmplase cu el la acel moment. 

Mirela Vaida are o familie împlinită și viață profesională de poveste. În acest weekend, vedeta de la Antena 1 a sărbătorit ziua fetiței sale, care a împlinit șase ani, iar cu această ocazie, ea a împărtășit cu fanii ei o poveste cu adevărat șocantă.

Ce a pățit soțul Mirelei Vaida

Prezentatoarea de la Acces Direct a vorbit despre momentul în care soțul ei a devenit pentru prima oară tătic. Povestea Mirelei Vaida a început destul de amuzant, însă nimeni nu știa ce avea să urmeze.

Chiar după ce a născut, soțul ei a leșinat și a fost nevoie de ajutorul moașelor pentru a se putea ține pe picioare.

”Prinţul Harry dădea declaraţii din faţa unui grajd din care se vedeau doi cai regali şi părea foarte masculin şi british întregul context, iar soţul meu, imediat dupa prima naştere, dădea cu „subsemnatul’ în faţa moaşelor care-l sprijineau să nu cadă.

Era alb ca varul şi cred că o fi zăcut mult şi bine pe targa din hol pentru că noi, adică eu, moaşa şi doamna doctor, eram preocupate cu travaliul, cu împinsul, cu expulzia, adică chestii ce ţin de aducerea tehnică a unui copil pe lume”, a mărturisit Mirela Vaida pe blogul persona.

Nimeni nu știa că lipsește 

Vedeta de la Antena 1 a mai povestit că nimeni nu și-a dat seama de faptul că soțul lipsea, iar în momentul în care se pregătea să nască în căuta continuu cu privirea, însă nimic, până când o doctoriță a intervenit.

”Ne-am prins târziu că soţul lipseşte… mi-am dat seama între două contracţii puternice în timpul cărora moaşa îmi apasă abdomenul cu cotul şi mă ruga să împing în bazin, fără să urlu şi să dau aerul afară… că, de fapt, asta era toată şmecheria! Când mă pregăteam să împing pentru ultima oară şi îl căutam din priviri disperate pe soţul meu care venise să mă susţină (cică), aud tare: stop!!! Şi m-am oprit din orice. Am crezut că era el. Nu. Era doamna doctor care a zis: nu mişcă nimeni”, a mai spus vedeta.

Nici nu a privit-o în ochi 

Mirela Vaida a povestit că soțul ei a fost găsit pe hol și a fost imediat întins pe targă cu o bonetă și haine de spital. El a fost adus pe brațe de medici pentru a putea asista la naștere, însă, potrivit prezentatoarei tv, bărbatul nici nu a avut curaj să o privească în ochi.

Pentru a putea fi alături de soția sa, doctorii i-au administrat vitamine, iar toată atenția care trebuie îndreptată spre mămică, s-a îndreptat spre soțul extrem de emoționat.

Fanii s-au amuzat pe cinste la această poveste, iar prezentatoarea a mărturisit că și în momentul de față încă se amuză când își amintește

”Ieşise pe hol. L-au găsit întins pe targă, cât era el de mare, altfel îmbrăcat sexy, mişto, cu bonetă şi haine de spital cum poartă doctorii. L-au adus pe braţe. Alb ca varul, n-a avut curajul să mă privească în ochi, s-a uitat pe geam şi a îngăimat ceva de genul: ‘ce frumos e afară azi’, deși era 7 dimineaţa, într-o zi de februarie.

Mă rog, l-au aşezat pe un scaun, cred că i-au administrat şi un calciu sau magneziu, ceva… aloo, eu nasc!! eu sunt pacienta!! eu sunt lăuza!!! eu sunt proaspăta mămicăa!! eu! şi când am împins o dată, cred că mai mult de nervi, a ieşit copilul”,  a mai spus Mirela în mediul virtual.