Mirela Vaida uimește! Ce studii are vedeta și cu ce medie a absolvit facultatea. Nu vorbește niciodată despre asta

mirela vaida

La doar 37 de ani, Mirela Vaida este o femeie împlinită. Mamă a trei copii, cu o carieră de excepție, vedeta Antenei 1 se bucură de o popularitate foarte mare. Puțini știu, însă cât de performantă a fost aceasta când a fost vorba despre studii.

Talentată de mică la actorie și muzică, toată lumea se aștepta ca aceasta să fi urmat o facultate de acest profil. Doar că Mirela Vaida, cea care a reușit să înregistreze recorduri de audiență cu Acces Direct, are un drum didiactic neașteptat.

Născută în Tîrgu Frumos, județul Iași, ea a absolvit cu succes Liceul de Informatică `Grigore C.Moisil` din Iasi, având media  de bacalaureat 9,62. Între anii, 2001-2005 ea a urmat Facultatea de Drept din cadrul Universitatii din Bucuresti, pe care a finalizat-o cu media de licentă – 9,35. Între timp și-a luat și două atestate, de limba engleză și programator.

Performantă și la master

Mirela Vaida nu s-a oprit la facultate, ci a urmat și două masterate, unde iarăși a bifat performanțe notabile.
Între anii 2005-2006 a bifat un Master în Dreptul Comunitatii Europeneîn  cadrul Facultatii de Drept a Universitatii Bucuresti (media de disertatie – 9,66), iar în 2007 un Master in Comunicare si relatii publice, in cadrul Facultatii de Comunicare si Relatii Publice.

Pe lângă emisiunea Acces Direct de la Antena 1, ea mai este angajată și a Teatrului de Revistă Constantin Tănase din București.

Revista Presei