Momente de groază la Antena 1! Mirela Vaida, atacată cu o piatră de o femeie în direct! Vedetei i s-a făcut rău! Criminala de la Metrou a amenințat-o din pușcărie

19 mart. 2021
Momente de groază la Antena 1! Mirela Vaida, atacată cu o piatră de o femeie în direct! Vedetei i s-a făcut rău! Criminala de la Metrou a amenințat-o din pușcărie
Mirela Vaida, atacată în direct. Captură Antena 1

Momente de groază petrecute în direct la Antena 1. O femeie a pătruns în platoul Acces Direct și a aruncat cu o piatră imensă spre Mirela Vaida. Aceasta voia să o lovească în cap, dar vedeta de televiziune a reușit să se ferească. Acesteia i s-a făcut rău din cauza șocului.

„Sunt în stare de șoc. Nu-mi revin”, a spus Mirela Vaida, care a început să plângă. Ea a primit un calciu de la colegii săi, care au încercat să o calmeze.

Mirela Vaida a dezvăluit și că de mai mult timp primește mesaje de amenințare cu moartea, pe rețelele de socializare și că numele celei care i-ar transmite toate aceste gânduri negre ar fi Magdalena Șerban, criminala de la Metrou. Prezentatoarea Acces Direct a spus că va depune o plângere la Poliție pentru a vedea dacă femeia, care a fost condamnată la 16 ani de închisoare are acces la internet.

Mirela Vaida, atacată în direct cu o piatră

Mirela Vaida a încercat să-și continue emisiunea, dar foarte greu a reușit să se adune. În platou alături de ea se afla Daniela Gyorfi, care a spus și ea că-i vine să plângă. Aceasta a spus că este posibil ca femeia, care a intrat goală în platou și care a atacat-o să fi fost plătită de cineva pentru a-i face rău, de cineva care știa exact când moderatoarea urma să intre în platou.

Atacatoarea striga ceva legat de faptul că Mirela Vaida i-ar datora bani și că aceasta i-ar fi distrus viața, dar vedeta Antena 1 a spus că nu a văzut-o în viața ei pe agresoare și nici colegii ei nu o cunoșteau.

Tags: