Momente de groază pentru Delia! Artista a fost alergată de un bărbat necunoscut cu o toporișcă. Detalii înspăimântătoare ies la lumină

20 nov. 2020
Momente de groază pentru Delia! Artista a fost alergată de un bărbat necunoscut cu o toporișcă. Detalii înspăimântătoare ies la lumină

Delia Matache a recunoscut de nenumărate ori că îi place să călătorească și asta face parte din viața ei. Atunci când nu este pe scenă, merge neapărat într-o călătorie împreună cu soțul ei sau cu prietenii. Iubește să viziteze cele mai neobișnuite locuri și să descopere oamenii speciali.

De data asta a fost într-o vacanță cu adevărat nebună, pentru era pe punctul să fie bătută de un localnic din cauza faptului că nu a fost suficient de atentă. Viața ei a fost pusă în pericol și recunoaște că i-a fost frică de acel om.

Delia și soțul ei, Răzvan Munteanu au ales să plece în regiunea Omo Valley, din Etiopia de Sud. Un loc splendid cu o cultură specială și oamenii deosebiți. Cu toate că vacanța părea minunată, pentru că a reușit să se odihnească, să facă video-uri și fotografii pentru rețelele de socializare a trecut și prin șocul vieții ei.

De ce viața Deliei a fost pusă în pericol ?

Artista a povestit că la un moment dat a văzut o femeie, cu un copil în brațe. Și tocmai pentru că era altceva decât ceea ce văzuse până la acel moment, a dorit să facă o fotografie cu ea. Femeia a zâmbit și a acceptat, doar că soțul ei a fost foarte deranjat și a alergat-o pe Delia cu o toporișcă.

„La un moment dat am văzut o femeie cu niște cozi, cu niște împletituri. Era o femeie din trib, cu un copil în brațe. Cred că alăpta și am făcut poze și eu. Ea era normală, zâmbea, își vedea de treabă. La un moment dat se aude așa, unu care vine cu o toporișcă urlând în limba lui. Era pe agresi să te bată. L-am liniștit, i-am explicat că n-am știut, că suntem turiști. El era ”aici este casa mea, femeia mea.”, a povestit artista pe pagina ei de Instagram.

O peripeție pe care probabil nu o va uita prea curând. Acum pare amuzată, însă a trecut prin momente de groază atunci.