Momente de teroare pentru Gina Pistol. O femeie s-a prezentat în fața porții ei: „Să aveți parte de ce mi-a făcut mie Smiley…”

08 sept. 2021
Momente de teroare pentru Gina Pistol. O femeie s-a prezentat în fața porții ei:
Gina Pistol

Celebritatea și expunerea întregii vieți pe rețelele de socializare vine la pachet și cu momente de teroare. I se întâmplă și Ginei Pistol, care chiar dacă are multe contracte de imagine și câștigă zeci de mii de euro din postări pe Instagram, în urmă cu aproximativ două luni a fost de-a dreptul îngrozită.

Iubita lui Smiley le-a povestit fanilor prin ce momente înspăimântătoare a trecut în ultima perioadă. Aceasta a primit mai multe mesaje de amenințare din partea unei femei necunoscute. Vedeta spune că nu este prima dată când pățește așa ceva și de obicei blochează persoanele toxice din online.

Mesaj tulburător primit de Gina Pistol de la o femeie

Mai grav este că unele dintre cele care o hărțuiesc cu mesaje scrise se prezintă și la poartă, iar atunci totul pare desprins dintr-un filmn de groază. Acesta este și motivul pentru care nu vrea să arate chipul fetiței sale pe internet.

„Să aveți parte de ce mi-a făcut mie Smiley (…) Fă-l să înțeleagă că e ora să termine. Acum știu cine ești. Sufletul tău murdărește imaginea care ai furat-o de la un suflet îndurerat. Eu te văd cine ești. O javră”, este unul dintre din mesajele oribile primite de Gina Pistol.

Iubita lui Smiley a explicat că a vrut să arate ceea ce se întâmplă în mediul online pentru că sunt persoane mai sensibile care pot pica în depresie în urma unor astfel de acțiuni de hărțuire continuă.

O femeie s-a prezentat la poartă

”Postasem unul dintre mesaje după care l-am șters și l-am repostat, e ca un semnal de alarmă, nu mi se par normale astfel de mesaje, se vede clar că doamna respectivă are o problemă și nu aș mai vrea să explic de ce nu vreau să-mi arăt copilul în lumea asta virtuală. De obicei cei care mă ceartă că nu-mi arăt copilul sunt oameni agresivi, foarte agramați și oameni care au probleme”, a dezvăluit Gina Pistol pe InstaStory.

”Ceea ce mă întristează e că în lumea asta virtuală sunt și copii și adolescenți, oameni mai sensibili la astfel de mesaje, energii, și asta cu mesajele e că pot să le dau block, dar m-am trezit cu femei de genul ăsta și la poartă…asta e trist”, a completat ea.