Surpriză uriașă! Deși este însărcinată în 5 luni, Gina Pistol a semnat pentru un nou proiect tv! La ce televiziune și ce rol va avea

gina-pistol-si-fratele-sau-paul

De când a aflat că este însărcinată, Gina Pistol este în al nouălea cer. Practic trăiește viața la care a visat mereu, alături de Smiley. Cei doi locuiesc împreună de mai bine de doi ani, dar faptul că vor avea o fetiță împreună i-a unit și mai mult.

Deși nu mai are mult până la 40 de ani, iar o sarcină la această vârstă nu este chiar ușor de gestionat, Gina Pistol este în formă maximă. Nu a renunțat la proiectul ei de suflet și continuă să prezinte emisiunea Chefi la cuțite, care este mai mereu lider de audiență.

Pentru ce proiect tv a semnat Gina Pistol

Mai mult de atât, Gina Pistol a semnat pentru un nou proiect tv, tot cu Antena1, ce-i drept pe termen scurt. Mai exact ea va intra în rolul Crăiesei Zăpezii şi… va cânta! Este o surpriză foarte mare întrucât până acum iubita lui Smiley nu a mai apărut în această ipostază.

Dar se pare că ar avea ceva talent, așa că fanii abia așteaptă să o audă cântând. Și nu doar fanii, ci și Smiley, care până acum era singurul cântăreț din familie. Așa că micuța care va veni pe lume va avea de unde să moștenească talent.

În urmă mai mult timp, Gina a urmat și ceva cursuri canto la şcoala Crinei Mardare. Acolo s-a pregătit cu Oliver Popa,iar rezultatele le vom vedea în curând. Vedeta va interpreta mai multe melodii alături de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu, pe care le vom auzi în perioada sărbătorilor de iarnă.

Revista Presei