Motivul pentru care Albert de la Survivor România este mereu propus spre eliminare de Războinici. Cine este Albert Oprea, cu adevărat

13 mart. 2021
Motivul pentru care Albert de la Survivor România este mereu propus spre eliminare de Războinici. Cine este Albert Oprea, cu adevărat
Albert la Survivor România

Ultimul joc de imunitate de la Survivor România a fost din nou pierdut de Războinici, care au fost obligați să-și propună un coleg spre eliminare. În unanimitate, echipa a ales să-l voteze pe Albert, ca și în urmă cu o săptămână. Doar că atunci publical l-a salvat, iar tânărul de 23 de ani a rămas în competiție.

A fost mare bucurie pentru Albert Oprea, care a intrat mult mai motivat în concurs și chiar a reușit să aducă două puncte. Insuficiente, însă pentru a-i învinge pe Faimoși, care s-au impus cu 10 la 8. Pe grupurile de fani ale Survivor România, internauții și-au exprimat indignarea pentru modul în care au votat Războinicii și au transmis că-l vor susține din nou pe Albert pentru a rămâne în competiție.

Și totuși de ce îl votează echipa de fiecare dată? Tânărul nu a intrat în niciun conflict, iar ceea ce îi reproșează toți este faptul că acesta nu se integrează și nu comunică deloc cu restul. El era foarte apropiat de Alin Sălăjean, cunoscut ca Buturuga Mică, iar atunci când acesta a fost eliminat din competiție din cauza problemelor medicale, Albert a rămas singur și s-a închis și mai mult în el.

Colegii lui îi reproșează faptul că nu se implică în activitățile de pe insulă, că stă mai mult izolat și că nu face niciun efort pentru a schimba acest lucru.

Cine este Albert de la Survivor România

Albert Oprea este student la Universitatea Titu Maiorescu, unde studiază gestionarea afacerilor. De altfel el se descrie ca un antreprenor la început de drum. Are deja propriile afaceri, care pare că-i merg bine, dacă analizăm fotografiile din vacanțele exotice de pe rețlele de socializare. În plus, se declară single.

Albert este pasionat de sport de mic și de actorie și deși pare extrem de timis și retras, are gânduri mari. Se pare că-i seamănă prietenului său Alin Sălăjean și se visează chiar și președinte.

„Vreau să ajung președinte, să schimb ceva în țara asta. Acesta e cel mai mare vis, unul care mă sperie. Aș schimba foarte multe în educație, sănătate. Îmi dau seama că ceva nu merge și aș dori ca țara asta să fie pe un alt loc, se poate mai bine, suntem o nație de oameni muncitori, putem mai mult. Cred în mine, cred că prin muncă, cinste se poate face ceva, sunt o persoană foarte ambițioasă, găsesc soluții pentru a ajunge unde doresc”, a povestit Albert Oprea într-un interviu pentru click.ro.