Cum arată și cu ce se ocupă soția lui Alin Sălăjean Buturgă de la Survivor România? Ce job are de fapt, Diana Sălăjean

26 feb. 2021
Cum arată și cu ce se ocupă soția lui Alin Sălăjean Buturgă de la Survivor România? Ce job are de fapt, Diana Sălăjean
Alin Sălăjean este poreclit Buturuga Mică, la Survivor România

Alin Sălăjean, poreclit Buturugă are 36 de ani și a făcut parte din echipa Războinicilor de la Survivor România. Acesta s-a remarcat imediat datorită modului său de a vorbi, ca și cum ar fi mereu la spectacol. De altfel, acesta este și entertainer la nunți sau alte evenimente speciale, iar în plus de asta este și politician. El chiar a candidat cu destul de mult succes pentru fotoliul de primar din Câmpia Turzii.

Alin Sălăjean a fost nevoit să părăsească competiția din cauza unor probleme medicale la spate, deși se număra printre favoriții la trofeu. Acesta a adus-o în discuție, nu doar o dată, pe soția lui, Diana Sălăjean, spunând că este singura lui slăbiciune și că „îl doare carnea pe el” din cauza dorului de aceasta.

Diana recunoaște că în cuplul cu Alin nu este doar lapte și miere

Cei doi sunt căsătoriți din anul 2016 și par a fi cuplul perfect, deși tânăra a mărturisit în una din emisiunile Kanal D că nu este chiar numai lapte și miere în familia lor.

Diana Sălăjean, soția lui Alin Sălăjean Buturugă de la Survivor România

„Din ce spune el, nu prea suferă nici de mâncare, nici de somn, suferă de dorul de casă. Alin este un bărbat sensibil, dar totodată puternic. Toate prietenele mele care sunt singure mi-au spus, după declarațiile sale, că își doresc un soț ca Alin. Nu sunt o fire geloasă, sper să își găsească și ele un bărbat pe măsură.

Bineînțeles că nu e totul lapte și miere, dar suntem foarte fericiți. Dacă nu eram, cred că nu îi era atât de dor de casă și lui. Sper să fie puternic și să reziste pentru că eu nu îl aștept acasă până la vară”, a dezvăluit Diana, Ștafeta mixtă pe pagina de facebook a Wowbiz.

Ce studii are și cu ce se ocupă Diana, soția lui Alin Sălăjean

Soția lui Alin Sălăjean a terminat studiile la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj Napoca și în prezent lucrează ca Medical Sales Representative la ENA FARMA, conform profilului său de Linkedin.

„Mă bucur că a venit, îmi era dor de el, dar în același timp, aș fi vrut să ne vedem la vară. Am spus-o și o să o spun de o sută și o mie de ori. Eu chiar îl vedeam campionul Survivor România 2021”, a spus Diana la Radio Impuls, la scurt timp după ce soțul său s-a întors acasă.

Alin a dezvăluit că a slăbit 10 kilograme în cele 6 săptămâni petrecute în Republica Dominicană și că regretă că nu a putut duce la bun sfârșit competiția. Totuși acesta a câștigat un număr mare de fani, așa că nu este exclus să-l vedem în politica mare în curând.