Motivul pentru care Laurențiu Reghecampf divorțeză de Anamaria Prodan. Când s-a terminat, de fapt, relația celor doi

de:
18 iun. 2021
Motivul pentru care Laurențiu Reghecampf divorțeză de Anamaria Prodan. Când s-a terminat, de fapt, relația celor doi
Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf când erau mai tineri

Laurențiu Reghecampf a dezvăluit joi că divorțează de Anamaria Prodan. Pe de altă parte, impresara susține că declarațiile soțului ei au fost doar o glumă, așa că încă este incerc ce se întâmplă, de fapt, în căsnicia celor doi.

Fanatik.ro, site-ul de care cuplul părea a fi cel mai apropiat a dezvăluit punctul culminant din relația celor doi care ar fi amplificat presiunea și ar fi dus în final la divorț.

De ce vrea să divorțeze Laurențiu Reghecampf

De-a lungul căsniciei, Laurențiu Reghecampf a susținut-o constant pe Anamaria Prodan în toate scandalurile în care aceasta a fost implicată, însă a ajuns în punctul în care fostul antrenor a decis să renunțe.

Cu alte cuvinte, conform fanatik.ro, cei doi soți nu-și mai vorbesc din perioada primăverii, atunci când Reghe era antrenor principal al echipei saudite de fotbal Al Ahli SFC din Jeddah.

Momentul în care totul s-a terminat a fost în timpul scandalului produs de transferul lui Dennis Man la Parma, când impresara a fost sărită din schemă de Gigi Becali. La acel moment Giovanni Becali, vărul patronului de la FCSB, s-a ocupat de tot, lucru care a scos-o din minți pe Anamaria Prodan.

Rolul lui Gigi Becali

Așa cum era de așteptat, impresara nu a lăsat lucrurile neterminate. S-au aruncat cuvinte grele între Gigi Becali și familia Reghecamp, în urma căruia patronul FCSB a cedat nervos mărturisind că nu va mai face niciodată afaceri cu ea.

Anamaria Prodan nu s-a lăsat mai prejos și i-a oferit o replică tăioasă acestuia. “Eu nu sunt o țărancă, să stau să întind mâna la Gigi Becali!”, spunea aceasta, după ce ar fi ratat un comision 850.000 de euro.

Reghe a avut și el un cuvând de zis. Conform sursei citate, acesta i-ar fi spus lui Gigi Becali să nu ami pronunțe numele familiei lui, iar în interior relația cuplului s-a deteriorat complet.

Anamaria Prodan nu recunoaște divorțul

În lumea mondenă se vehicula de luni bune divorțul celor doi, însă Anamaria Prodan a vrut să păstreze aparențele, atât de dragul copiilor cât și pentru a închide gurile curioșilor, mai spune sursa citată, care menționează că ceoi doi nu își mai vorbesc de câteva luni, iar reînnoirea jurămintelor ar fi fost doar un gest de ”disperare” al impresarei pentru a-și întoarce soțul înapoi.

Anamaria Prodan a fost contactată de mai multe publicații de presă, însă neagă complet divorțul. Într-o parte vedeta nu a vrut să dea detalii, pe când în altă parte a mărturisit că soțul ei doar a glumit.

„Nu este adevarat, nu divortam, nici nu se pune problema de asa ceva, ne-am plictisit de subiectul asta. Laur nu a declarat ca divortam, el a glumit, iar cei care au scris-o au dat-o ca fiind serioasa. Noi suntem acum la masa, suntem bine, fericiti”, a declarat impresara pentru PlaySport.

“Nu, nu! Dar am puțină treabă, am puțină treabă acum! Vorbim, pa-pa!”, a mai declarat Anamaria Prodan pentru fanatik.ro.