Motivul pentru care Pro Tv i-a plătit Claudiei Pavel 50.000 de euro. Și Anna Lesko a primit aproape 30.000 de euro din același motiv

30 oct. 2020
Motivul pentru care Pro Tv i-a plătit Claudiei Pavel 50.000 de euro. Și Anna Lesko a primit aproape 30.000 de euro din același motiv

Pro Tv a fost foarte darnic cu vedetele care i-au trecut pragul în anul 2019. Onorariile negociate cu cei pe care i-au convins să ia parte la producțiile lansate au fost unele consistente. Astfel s-a ajuns ca artista Claudia Pavel să fie plătită cu 50.000 de euro pentru că a acceptat să fie concurentă în emisiunea Ferma de anul trecut.

Sau cel puțin așa susțin jurnaliștii de la Click!. Tot ei spun și că în acest an, bugetul Pro Tv a fost mult mai mic, din cauza pandemiei, dar sumele plătite au fost totuși destul de generoase. Pentre prezența ei în emisiunea Ferma, Orășeni versus Săteni, prezentată de Mihaela Rădulescu, Anna Lesko ar fi încasat 27.000 de euro. Aceasta a rezistat destul de mult în competiție și de aceea suma a fost una pe măsură.

Cu cât au fost plătite vedetele de la Ferma de Pro Tv

Filmările la Ferma s-au încheiat în luna septembrie și ar fi durat 37 de zile. Pentru prezența în show, fiecare vedetă ar fi încasat între 200-500 de euro pe zi, deși surse VoxBiz susțin că fiecare vedetă și-a negociat separat onorariul și că unii concurenți ar fi încasat sume de trei ori mai mari decât alții.

Marele câștigător se pare că ar fi Augustin Viziru. În etapa finală ar fi ajuns și luptătorul Andrei Stoica, dar și actorul George Piștereanu, care ar fi ajuns să încaseze în jur de 30.000 de euro fiecare. Cei de la Click! susțin că George Burcea ar fi plecat cu 20.000 de euro de la Pro Tv, iar iubita acestuia, Vivian Sposub cu 27.000 de euro.

Fostul soț al Andreei Bălan era unul dintre favoriții la marele premiu, în valoare de 50.000 de euro, dar a fost obligat să părăsească de urgență competiția din cauza unei accidentări.